Maaswater bevat cocaïne

Moderator: Astro

Reageer
Berichten: 2.504

Maaswater bevat coca

http://www.c2w.nl/maaswater-bevat-cocaine.128295.lynkx


In het water van de Rijn en de Maas zijn met de nieuwste analysetechnieken 12 stoffen aantoonbaar die onder de Opiumwet vallen. Daarvan zijn er 3 ook nog aantoonbaar in drinkwater dat uit het rivierwater wordt bereid. De hoeveelheden zitten echter ver beneden de normen, zo meldt het RIVM in een zojuist verschenen rapport
"Invisible Pink Unicorns are beings of great spiritual power. We know this because they are capable of being invisible and pink at the same time. Like all religions, the Faith of the Invisible Pink Unicorns is based upon both logic and faith. We have faith that they are pink; we logically know that they are invisible because we can't see them."

Gebruikersavatar
Berichten: 9.240

Re: Maaswater bevat coca

Maaswater bevat cocaïne

RIVM bevestigt: Amsterdammers snuiven het meest


In het water van de Rijn en de Maas zijn met de nieuwste analysetechnieken 12 stoffen aantoonbaar die onder de Opiumwet vallen. Daarvan zijn er 3 ook nog aantoonbaar in drinkwater dat uit het rivierwater wordt bereid. De hoeveelheden zitten echter ver beneden de normen, zo meldt het RIVM in een zojuist verschenen rapport.


Afbeelding

Barbital.


Verbazend is dit niet. Uit vergelijkbare onderzoeken in het buitenland kwam steevast hetzelfde. De herkomst van de verdovende middelen is ook duidelijk: ze worden door het toilet gespoeld. In Nederland was het echter nog niet eerder onderzocht.


De onderzoekers hebben in opdracht van de VROM-Inspectie 65 watermonsters gescreend op in totaal 37 verschillende verdovende middelen en metabolieten. Het werk werd verdeeld over 4 labs: bij het RIVM zelf, bij KWR Watercycle Research Institute (voorheen Kiwa), bij het Research Institute for Pesticides and Water van de Spaanse Universiteit Jaume I en bij de Universiteit van Antwerpen.


...


Lees verder: http://www.c2w.nl/maaswater-bevat-cocaine.128295.lynkx


Bron: C2W

Reageer