Springen naar inhoud

Biotechnologie in breda


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Fikeend

  Fikeend


 • 0 - 25 berichten
 • 3 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 29 mei 2011 - 02:12

Komende september rond ik mijn master in biotechnologie af en ben van plan om daarna in (de buurt van) Breda te gaan werken. Het probleem is alleen dat er niet denderend veel biotech bedrijven in de omgeving van Breda zitten.
Ik heb gezocht op verschillende vacature sites, maar het aanbod daar was nihil. Daarom ben ik op zoek gegaan naar alle bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstituten in en rond Breda. Ook heb ik verschillende zoektermen gebruikt als: biotechnologie, microbiologie, laboratorium, etc.
De dichtst bij Breda liggende bedrijven en voor mij interessante bedrijven zijn in Rotterdam en Den Bosch. Ook heb ik bedrijven gevonden in Breda, maar die hebben dan de R&D afdeling in het buitenland zitten.

Mijn vraag is nu:
Weet iemand een bedrijf, universiteit of onderzoeksinstituut in of in de buurt van Breda op het gebied van biotechnologie?

Bij voorbaat dank,

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

QuarkSV

  QuarkSV


 • >250 berichten
 • 723 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 juni 2011 - 10:03

Via deze link vind je alle bedrijven etc. die iets met biotechnologie te maken hebben in de buurt van Breda. Ik heb niet nagekeken of erbij zitten met een R&D afdeling gevestigd in Breda, maar hopelijk vind jij er een tussen.

Veranderd door QuarkSV, 01 juni 2011 - 10:05

Help WSF eiwitten vouwen in de VRIJE TIJD van je computer...

Surf & download: folding.stanford.edu. Team nummer: 48658.


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures