Springen naar inhoud

Voedselcrisis


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Turbo

  Turbo


 • 0 - 25 berichten
 • 11 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 24 september 2011 - 21:11

Hallo iedereen,
ik moet dit jaar mijn eindwerk maken over de voedselcrisis in Afrika en de vraag ofdat ggo's de oplossing zijn.
Zelf heb ik al verscheidene dingen opgezocht, en blijkbaar is de voornaamste oorzaak de monoculturele landbouw gericht op export en de stijgende graanprijzen van graan dat ze invoeren. Ook droogte is een voorname reden
Mijn vraag is nu of er ook nog andere redenen zijn, die misschien niet op het internet staan en die eventueel met ggo's opgelost kunnen worden.


Groetjes,
Ellen

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Marko

  Marko


 • >5k berichten
 • 9396 berichten
 • VIP

Geplaatst op 25 september 2011 - 14:41

Waar heb je precies gezocht? "internet" is nogal breed, en tegelijk erg beperkt. Als je op zoek bent naar echte informatie is een zoektocht op internet hooguit een vertrekpunt, bijvoorbeeld om de plaatsen te vinden waar je voor specifieke informatie terecht kunt.

Ik zou je aanraden om in contact te treden met specialisten om hun kijk op de zaak eens te horen. Iemand bij het ministerie van Buitenlandse Zaken bijvoorbeeld, daar houden ze zich bezig met ontwikkelingssamenwerking.
Verder natuurlijk een van de talloze hulporganisaties in Nederland. En er zijn een aantal universiteiten waar ze zich bezighouden met dit soort vraagstukken - landbouw in ontwikkelingslanden.

Alleen een vraag stellen op een forum en hopen dat iemand je de juiste informatie komt aanreiken is nogal, eh, lui.

Cetero censeo Senseo non esse bibendum


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures