Springen naar inhoud

[enquête]De rol van persoonlijkheid en gedachten na een relatiebreuk


  • Log in om te kunnen reageren

#1

masteronderzoekrelatiebreuk

    masteronderzoekrelatiebreuk


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 04 november 2011 - 11:44

Via dit bericht wil ik jullie graag uitnodigen voor deelname aan de volgende enquête:

Onderwerp: De rol van persoonlijkheid en gedachten na een relatiebreuk
Doel: Inzicht verkrijgen in achterliggende psychologische processen en identificeren van voorspellende factoren van reacties op een relatiebreuk.
Doelgroep: Mensen tussen de 18 en 30 jaar die in de afgelopen twee jaar een relatiebreuk hebben ervaren, waarbij de relatie ten minste 1 maand heeft geduurd.
Verwachte tijdsduur voor invullen: 30 minuten
Slutingsdatum voor deze enquête: 30-11-2011
Wanneer worden de resultaten verwacht: 30-01-2012
Volg hier de link naar de enquête

Toelichting
Het doel van het onderzoek.
Dit wetenschappelijke onderzoek heeft de titel: ‘De rol van gedachten en persoonlijkheid na een relatiebeuk’. Uit voorgaand onderzoek blijkt dat mensen verschillende gedachten kunnen hebben na een relatiebreuk, welke een positief of negatief effect kunnen hebben op de verwerking van de breuk. Wij denken dat de wijze waarop mensen nadenken over de breuk ook wordt beïnvloed door persoonlijkheidsaspecten. In deze studie gaan we daarom de samenhang tussen persoonlijkheid, gedachten en de verwerking van de relatiebreuk nader bekijken.

Uitvoering van het onderzoek.
U kunt deelnemen aan dit onderzoek wanneer u tussen de 18 en 30 jaar bent en in de afgelopen twee jaar een relatiebreuk heeft ervaren. De relatie moet ten minste een maand hebben geduurd. Wanneer dit niet het geval is, kunt u helaas niet deelnemen aan deze studie. Wanneer u wel besluit mee te doen aan dit onderzoek vragen wij u een vragenlijst in te vullen, die ongeveer 30 minuten van uw tijd in beslag zal nemen.

Mogelijke voor- en nadelen van deelname aan dit onderzoek.
Soms geven mensen aan dat zij door deelname hebben kunnen reflecteren op de breuk. Uw deelname draagt ook bij aan wetenschappelijk inzichten over dit onderwerp. Tevens kunnen psychologiestudenten aan de Universiteit Utrecht voor hun deelname aan dit onderzoek een proefpersoonuur ontvangen. Het invullen van de vragenlijst kost echter wel wat van uw tijd. Ook kunnen sommige vragen confronterend zijn, omdat deze gaan over uw gevoelens en gedachten over de relatiebreuk. Hopelijk voelt u zich in staat dergelijke vragen toch te beantwoorden.

Beëindiging van deelname.
Deelname is vanzelfsprekend geheel vrijwillig. Ook als u nu toestemming geeft voor deelname, kunt u te allen tijde stoppen. Uw gegevens worden in dat geval vernietigd. Deelname voortijdig beëindigen heeft geen verdere gevolgen voor u.

Verwerking van uw gegevens.
Alle informatie die u ons verstrekt, wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Alleen ondergetekenden hebben toegang tot deze gegevens. De persoonlijke gegevens die u invult, zullen apart van uw antwoorden worden opgeslagen. Na het verloop van het onderzoek worden uw persoonlijke gegevens gewist.

Verdere informatie.
Verdere informatie kunt u vinden aan het begin van de vragenlijst.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures