Springen naar inhoud

Het Internet Forum Regels


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Elbert

    Elbert


  • Functie: Grafisch onderhoud
  • 778 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 12 november 2003 - 22:07

Omdat er geen echt duidelijke uitleg was over het posten in het forum "Het Internet" doen we dat hier even. Zoek eerst even voordat je hier een "nuttige chemie site" post, misschien dat hij hier al vermeld staat en ook hier gelden natuurlijk de Algemene regels.

Hoe?
In Onderwerp Titel zet je de "titel" van de website, deze kun je vaak vinden op de begin pagina van de website of in de bovenste balk van je browser en in Onderwerp Beschrijving kun je eventueel nog een eigen korte omschrijving plaatsen, of de url als deze niet te lang is.

Plaats de url in je bericht zelf, geef ook duidelijk aan dat dat de url is, dus niet midden in een lap tekst, maar netjes onderaan het bericht.
Als je je jouw mening wilt plaatsen, als reactie op een bepaalde website doe dat dan onderbouwd.
Dus niet ik vind het een mooie/nuttige/leerzame/... website.
Maar ik vind het een mooie/nuttige/leerzame/... website omdat....

Hoe niet?
Stel je hebt net je nieuwe website af, en wilt die promoten, of reacties van andere members. Dat is prima, alleen daar is het forum "Het Internet" niet voor. Dat kan je doen in de Chillout Lounge of op FlashFocus

Gaat er iets fout, doet je url het niet, is je titel niet goed gegaan? geen paniek!
Ga naar je bericht en klik je op de knop "bewerk". Nu kan je alles aanpassen.

Tevens!
Alle website's worden eerst bekeken door een moderator en/of admin voordat deze worden toegevoegd. De kans is dan ook groot dat je post door een beheerder wordt aangepast zodat deze een (eventueel) duidelijkere uitleg geeft en beter te vinden is met de forum zoekmachine. Ook is de kans groot dat reacties op je site worden verwijdert en goede suggesties aan een topic worden toegevoegd.

En het komt voor dat sommige website naar verloop van tijd van naam veranderen, opgeheven worden of simpelweg verdwijnen, dit is helaas niet te voorkomen, mocht u dus een "dode link" tegen komen meldt dit dan aan de betreffende moderators en/of admin

Al een poosje hebben wij de pagina 'onze links' (leeg) online staan. De bedoeling is dat alle topsites uit het internetforum daar vermeld worden met een kort verhaaltje erbij.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures