Springen naar inhoud

- - - - -

Na server verhuizing weer online


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Elbert

    Elbert


  • Functie: Grafisch onderhoud
  • 778 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 29 april 2004 - 15:12

Chemieforum.nl is met domeinnaam en al verhuist naar een nieuwe server. De gewone verhuizing heeft u niet gemerkt, maar de domeinnaam verhuizing heeft een nogal nadelig effect gehad waardoor wij meerdere dagen offline waren.

Dit had te maken met het feit dat de zogenaamde 'nameservers' (eigenlijk een soort domeinnaam-stratengids van het internet) er ongeveer 24 uur over hadden moeten doen om wijzigingen in hun 'register' door te voeren. Dit om te voorkomen dat de oude en nieuwe server niet 'synchroon' lopen en overhoopt data verloren gaat, maar doordat verschillende providers er erg lang (veel meer dan 24 uur) over deden om hun servers uptedaten hebben wij het forum moeten sluiten.

Eindelijk zijn we na 5 dagen weer online en weten we bijna zeker dat alles bij iedereen weer zou moeten werken. Houdt er nog wel rekening mee dat topic's en registraties vanaf 24 april verdwenen zouden kunnen zijn...

Hopelijk heb je het een poosje zonder ons kunnen doen!

Met vriendelijke groet,

Elbert [Chemieforum.nl team]

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures