Springen naar inhoud

Profielwerkstukken voor scheikunde [W]


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Jorim

  Jorim


 • >5k berichten
 • 5289 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 17 september 2004 - 17:30

http://www.scheikundeprojecten.kncv.nl
Op Scheikundeprojecten.kncv.nl van de KNCV vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie en geven suggesties waar je meer informtie kan vinden of krijgen. Tevens geven ze de mogelijkheid om via hun in contact te komen met mensen die er echt verstand van hebben.

http://www.werkstuknetwerk.nl
Op deze site van kennisnet vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie; geven suggesties waar je meer informtie kan vinden en geven al voorbeelden van wat je als onderzoeksvraag zou kunnen gebruiken.

Profielwerkstukken van stichting C3
Op de site van de stichting C3 vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze geven een inleidend verhaal van waaruit je een eigen werkstuk kan gaan schrijven.

Profielwerkstukken van de HS Brabant
Op deze site van de Hogeschool Brabant vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie en geven suggesties waar je meer informtie kan vinden of krijgen. Tevens geven ze de mogelijkheid om experimenten, onder begeleiding, bij hun in het lab uit tevoeren en om langs te komen voor meer informatie.

Werkstukkensite van de universiteit van Utrecht
Op deze site van universiteit van Utrecht vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie; geven suggesties waar je meer informtie kan vinden en geven al voorbeelden van wat je als onderzoeksvraag zou kunnen gebruiken.

Voor suggestie voor andere sites kan je natuurlijk altijd reageren of mailen!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jorim

  Jorim


 • >5k berichten
 • 5289 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 03 februari 2011 - 19:04

Profielwerkstukken en / of praktische opdrachten Wageningen Universiteit
Uitgebreide database, binnen 8 thema's, met suggesties voor werkstukken en handleidingen voor experimenten die op school uitgevoerd kunnen worden.

Aarde.Nu voor een profielwerkstuk
Op deze website vind je informatie voor een profielwerkstuk over de aarde voor leerlingen met een natuurprofiel. Je vindt bij de thema's (onder 'scholieren') veel tips, bronnen, en andere nuttige informatie over veel verschillende aardwetenschappelijke onderwerpen.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures