Profielwerkstukken voor scheikunde [W]

Moderator: ArcherBarry

Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Profielwerkstukken voor scheikunde [W]

http://www.scheikundeprojecten.kncv.nl

Op Scheikundeprojecten.kncv.nl van de KNCV vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie en geven suggesties waar je meer informtie kan vinden of krijgen. Tevens geven ze de mogelijkheid om via hun in contact te komen met mensen die er echt verstand van hebben.

http://www.werkstuknetwerk.nl

Op deze site van kennisnet vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie; geven suggesties waar je meer informtie kan vinden en geven al voorbeelden van wat je als onderzoeksvraag zou kunnen gebruiken.

Profielwerkstukken van stichting C3

Op de site van de stichting C3 vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze geven een inleidend verhaal van waaruit je een eigen werkstuk kan gaan schrijven.

Profielwerkstukken van de HS Brabant

Op deze site van de Hogeschool Brabant vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie en geven suggesties waar je meer informtie kan vinden of krijgen. Tevens geven ze de mogelijkheid om experimenten, onder begeleiding, bij hun in het lab uit tevoeren en om langs te komen voor meer informatie.

Werkstukkensite van de universiteit van Utrecht

Op deze site van universiteit van Utrecht vindt je een grote hoeveelheid aan onderwerpen voor een profielwerkstuk. Ze bieden online informatie; geven suggesties waar je meer informtie kan vinden en geven al voorbeelden van wat je als onderzoeksvraag zou kunnen gebruiken.

Voor suggestie voor andere sites kan je natuurlijk altijd reageren of mailen!

Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Re: Profielwerkstukken voor scheikunde [W]

Profielwerkstukken en / of praktische opdrachten Wageningen Universiteit

Uitgebreide database, binnen 8 thema's, met suggesties voor werkstukken en handleidingen voor experimenten die op school uitgevoerd kunnen worden.

Aarde.Nu voor een profielwerkstuk

Op deze website vind je informatie voor een profielwerkstuk over de aarde voor leerlingen met een natuurprofiel. Je vindt bij de thema's (onder 'scholieren') veel tips, bronnen, en andere nuttige informatie over veel verschillende aardwetenschappelijke onderwerpen.

Reageer