Springen naar inhoud

- - - - -

Chemieforum.nl bestaat een jaar!


  • Log in om te kunnen reageren

#1

The Storm

    The Storm


  • Chemieforum.nl erelid
  • 148 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 november 2004 - 08:45

Beste mensen,

Vandaag, 11 november 2004, bestaat Chemieforum.nl alweer een jaar lang. Na het eerste halfjaar (zie nieuwsbrief van toen) met een forumupdate, serverproblemen en al het onderhoud hadden we toch al veel bereikt, maar de groei versnelde zich alleen maar! Momenteel telt het forum ruim 600 leden en bijna 5.000 topics, we krijgen een half miljoen bezoeken van zo'n 20.000 verschillende bezoekers per maand. We hebben in het C2W (voormalig Chemisch2Weekblad) gestaan en worden gesteund door de KNCV.
Het eerste halfjaar was al succesvol, maar het tweede halfjaar overtrof al onze verwachtingen! We zijn natuurlijk onwijs blij met de steun van de KNCV en willen die steun zien uit te breiden richting andere verenigingen en organisaties, tevens willen wij ook een mooi sponsorsysteem gaan creŽren, want Google AdSense was niet Nederlands-chemisch genoeg. En natuurlijk willen wij langzaam onze activiteiten gaan uitbreiden en meer gaan bieden dan alleen een forum. Verder hopen wij op veel goede ideeŽn van jullie in ons suggesties forum en dat jullie het forum vaak blijven bezoeken.

Als laatste willen we natuurlijk nog even al de moderators (Gideon, jileeflang, biochemiefreak en Beryllium) en onze (actieve) leden bedanken voor hun continue steun en bijdrage op en aan het forum! Wij blijven natuurlijk sterk groeien, dus houd het in de gaten op www.chemieforum.nl!

Met vriendelijke groet,

The Storm [Chemieforum.nl team]

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures