Springen naar inhoud

- - - - -

KNCV forum


 • Log in om te kunnen reageren

#1

bteunissen

  bteunissen


 • >1k berichten
 • 1122 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 mei 2005 - 18:44

Voor de KNCV leden;

KNCV-discussieforum van start
Moleculen, Mensen, Meningen, zo luidt de slogan van de KNCV. Met dit in het achterhoofd heeft de vereniging een internetforum opgezet op www.kncv.nl/forum. Hier kunnen de leden hun mening uiten over alles wat met moleculen te maken heeft.

Op het KNCV-forum kunt u discussiėren over chemie in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen uit het vakgebied, maar ook het chemie-onderwijs, de arbeidsmarkt en de representatie van ons vak in de media. Daarnaast staat ook de KNCV zelf ter discussie; zij nodigt u uit om feedback te leveren op de activiteiten en op het beleid van de vereniging.

Chemisch netwerk
In eerste instantie is het forum bedoeld als ontmoetingsplek. U kunt hier met meer vakgenoten spreken dan u in uw dagelijkse omgang tegenkomt. Naast serieuze discussie is er op het forum ook ruimte voor netwerken, en voor sociale contacten. Maar het forum is ook een middel om de dialoog tussen de leden en de vereniging te vergroten. De meningen van de leden zijn belangrijk voor de beleidsvoering van de KNCV. Verder kan een levendige discussie over een onderwerp de aanleiding vormen om een bijeenkomst of evenement over dit onderwerp te organiseren.

Onderwerpen
Het forum is compleet interactief. Vanuit het KNCV-Bureau worden discussies gestart over diverse onderwerpen, maar ook kunt uzelf onderwerpen aandragen waarover u uw mening kwijt wilt of de mening van anderen wilt peilen. Wanneer daar behoefte aan is, zal ook vanuit de KNCV deel worden genomen aan deze discussies. Dit geeft duidelijk het verschil aan met de bestaande KNCV-debatsite: (www.kncvdebatsite.nl). Hier wordt één onderwerp uitvoerig besproken, aan de hand van uitgebreide artikelen en ingezonden columns.

Toegang
U bezoekt het forum via het adres: www.kncv.nl/forum. Om deel te nemen aan de discussies dient u zich te registreren. Dit kan alleen als u lid bent van de KNCV; niet-leden kunnen de discussies wel lezen maar niet zelf deelnemen. Alle informatie over registratie en gebruik van het forum vindt u op de site. Wij hopen uw stem binnenkort in de discussies te horen.

bron: KNCV

Grtz Bas

Veranderd door bteunissen, 28 mei 2005 - 18:45


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Beryllium

  Beryllium


 • >5k berichten
 • 6314 berichten
 • Minicursusauteur

Geplaatst op 30 mei 2005 - 11:14

Goh, ik zie allemaal (oud-)VU'ers in de beheerlijst staan.

Ik ben wel benieuwd hoe zij dit onder de aandacht gaan brengen, zeker een mooi stuk in het C2W?
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

#3

bteunissen

  bteunissen


 • >1k berichten
 • 1122 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 30 mei 2005 - 12:14

Het stuk dat hierboven staat is idd ook geplaatst in het chemisch weekblad. En aangezien alles wat in het C2W staat ook letterlijk op de website staat valt het makkelijk te kopiėren..... ;)

Grtz Bas

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures