Bacteriën.

Moderator: ArcherBarry

Reageer
Berichten: 52

Bacteri

Hey hey! ;)

Ik heb een klein probleempje, zuivelproducten zoals kaas yoghurt en bier kunnen bederven door bacteriën, daarover vind ik genoeg van op jullie forum!

Mijn probleem is nu: Ik moet weten welke bacteriën het pruductie proces van die zuivelproducten kunnen verstoren/bederven. Dus de bacteriën die invloed hebben op de prducten onder het maken en niet erna.

Kan iemand mij helpen?

Dankje! :)

Berichten: 45

Re: Bacteri

Ik denk dat dit topic eerder moet bij huiswerk, want ik heb deze zelfde opdracht gekregen op school ;) .

Berichten: 740

Re: Bacteri

Kaas en yoghurt zijn redelijk zuur, hierdoor zijn ze beter bestand tegen bacteriën. Bij kaas (yoghurt weet ik niet) is het vaak zo dat er gisten en schimmels in het prouctieproces zogen voor het bederf.

Reageer