Springen naar inhoud

- - - - -

Chemieforum.nl meeting 2006


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Jorim

  Jorim


 • >5k berichten
 • 5122 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 13 juni 2006 - 20:51

Na de uitermate gezellige Chemieforum.nl meeting 17 december 2005 in Utrecht is op zaterdag 1 juli 2006 een vervolg-meeting in Den Bosch. Net als de vorige keer is het weer de bedoeling om met een (grote) groep mensen gezellig op een terrasje in de zon onder genot van een biertje (of wat anders) elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Maak dus tijd en kom zaterdag 1 juli ook langs. Kijk eens rond in dit topic voor wat meer informatie en meld je aan bij Beryllium! Let even op: Als je mee wilt eten moet je dat wel op tijd melden!
In dit topic kan je ook wat informatie vinden over hoe alle deelnemers reizen, zodat je eventueel een samenreis-afspraak kan maken.

Wij hopen je te zien op 1 juli in Den Bosch!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Beryllium

  Beryllium


 • >5k berichten
 • 6314 berichten
 • Minicursusauteur

Geplaatst op 22 juni 2006 - 11:39

Aanvulling:

Op dit moment is er gereserveerd bij het restaurant voor 14 mensen. Komend weekeinde (24 en 25 juni) is het laatste moment dat ik nog redelijkerwijs kan aangeven of er méér mensen mee-eten.
Wil je dus nog mee met het etentje, dan moet je me dat voor vrijdag 23 juni laten weten!

Voor het terrasje ben je natuurlijk sowieso welkom 8-) dus heb je zaterdag 1 juli nog niks te doen en voel je er wel wat voor om onder het genot van een biertje (of wat anders) lekker te kletsen met je forumgenoten, kom dan naar Den Bosch!
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures