mp3 speler

Moderator: Rhiannon

Gesloten
Berichten: 27

mp3 speler

Hallo ik heb houseparty 3 en wil die graag op mijn mp3 speler zetten. Kunnen de liedjes dan vloeiend in elkaar overlopen of moet ik alle liedjes er apart opzetten?

Berichten: 3.145

Re: mp3 speler

Je kunt alle liedjes er wel vloeiend in elkaar overlopend op krijgen, maar daar zul je wel iets voor moeten doen. Als jij de liedjes nu hebt als losse stukken, dan zul je software moeten hebben, waarmee je de liedjes in elkaar kunt laten overlopen (door ze in tijd te overlappen, waarbij je een fade-out hebt van een nummer en tegelijkertijd een fade-in van het volgende nummer).

Je krijgt dan uiteindelijk een enkele grote file, die je dan als MP3 kunt encoden en als 1 bestand op je MP3-speler zet. Helaas weet ik zo niet een stuk software waar je dit mee kunt doen, dat soort software heb ik zelf nooit gebruikt, maar met een beetje wave editor moet het zeker kunnen.

Berichten: 274

Re: mp3 speler

Zelf maak ik af en toe nog wel eens een mix, meer in de trend van early hardcore tot terror.

Verschillende software pakketten heb ik daarvoor. Een professioneel programma hiervoor is Reason van uitgever Propellerhead. http://www.propellerheads.se/

Een ander vrij gemakkelijk te verkrijgen programma is FruityLoops, http://www.fruityloops.com/

Berichten: 205

Re: mp3 speler

dat probleem los je op DMV THF of anders gewoon HF

overigens hant het van je mp3 speler af sommige hebben de functie nummer goed te laten overlopen (je hebt ze zelfs die de DPM bekijken en dan het op de bass laten overlopen)

Gebruikersavatar
Berichten: 6.314

Re: mp3 speler

Sorry, maar net als het topic over jonge ouders vind ik dit toch echt erg ver van de chemie af staan.

Topic gesloten
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

Gesloten