Springen naar inhoud

- - - - -

25 maart 2009: de C2W Career Expo


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Jorim

  Jorim


 • >5k berichten
 • 5122 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 28 januari 2009 - 19:26

style="float: left;" />
Na het grote succes van vorig jaar opent het Beatrixgebouw in Utrecht op woensdag 25 maart 2009 haar deuren voor alweer de tweede editie van de C2W Career Expo. Dé carrièrebeurs voor studenten, starters of (young) professionals met een WO of HBO-opleiding in de chemie, life sciences, laboratorium- en procestechnologie.

Workshops en presentaties
Op 25 maart worden jóuw toekomstmogelijkheden belicht. Je kunt diverse workshops en presentaties volgen van o.a.:

- Bert van Dijk: Beïnvloed anderen, begin bij jezelf. Werken aan je persoonlijke effectiviteit en overtuigingskracht, hoe beïnvloed je mensen zonder macht, welk doel wil en kun je bereiken en hoe bereik je dat doel?
- Freek Rooze: Hoe overleef je de sollicitatierondes?
- Studieverenigingen Amsterdams Chemisch Dispuut, Chemisch Dispuut Leiden, U.S.S. Proton en VSCVU Amsterdam: Interview Young Professionals, getting started, what's hot? Interviewsessie met starters met verschillende achtergronden, met als doel de bezoekers inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden die er zijn na je studie. Het dient een interactieve sessie te zijn, waar het publiek ruim de tijd krijgt om vragen te stellen. De Young Professionals zullen na deze sessie voor een bepaalde tijd op de KNCV-stand aanwezig zijn om ook anderen de gelegenheid te geven vragen te stellen.
- Tom Scholte: Online networking: moet men wel of geen gebruik van maken van websites zoals Hyves, LinkedIn, Plaxo? Recruiters kunnen jou googelen, hoe ga je daarmee om? Wat zet je er wel/niet op? Hoe maak je optimaal gebruik van online vacaturesites zoals Monsterboard? Hoe kun jij je daarin profileren? Hoe wil en kun je daar gevonden worden?

Klik hier voor het complete overzicht.

Uitgebreide beursvloer
Naast workshops en presentaties is er ook een uitgebreide beursvloer met ruim 70 gerenommeerde bedrijven en organisaties: Akzo Nobel, CLS Services, Schering-Plough, DSM, Teijin Aramid, TNO, CheckMark Labrecruitment, VNCI, NBV, Friesland Foods, TU-Eindhoven, Intervet, KNCV, Geneyous en nog vele andere partijen.

Meld je nu aan
De dag eindigt met een borrel, waar je niet alleen een spetterende act op de beursvloer kunt verwachten, maar waar ook vele prijzen te winnen zijn.

De toegang is gratis. Meld je nu aan op: www.c2wcareerexpo.nl en voorkom teleurstellingen, want vol = vol.

Het C2W Career Expo team ziet je graag op woensdag 25 maart!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

marco v

  marco v


 • 0 - 25 berichten
 • 2 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 februari 2009 - 20:13

Wie van jullie gaat hier naartoe?
Vorig jaar wilde ik gaan maar ben ik er vanwege drukte niet aan toe gekomen, maar ik heb naar de aanwezige bedrijven en het programma gekeken en het lijkt me zeker de moeite waard. Financieel word ik er ook niet armer van, want de entree en borrel/lunch verzorgen zij.
Ik ben benieuwd.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures