Springen naar inhoud

Energiewaarden


 • Log in om te kunnen reageren

#1

mcfaker123

  mcfaker123


 • >1k berichten
 • 1135 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 september 2009 - 12:36

Hallo, als men een bepaald lichaam opwarmt dan zend het lichtstraling uit dat over een bepaalde frequentie beschikt afhankelijk van het atoomsoort, maar er wordt toegevoegd dateen lichaam dat bijvoorbeeld licht uitzend bepaalde discrete energiewaarden bevat en kan overgaan tot een welbepaalde hogere energiewaarde en omgekeerd,

wat bedoelen ze met "naar een welbepaalde hogere energiewaarde", bedoelen ze daarmee dat je het lichaam nog meer moet opwarmen ofzo??

Bijvoorbeeld: we warmen ijzer op het wordt eerst rood en zend zichtbare straling uit, het heeft een frequentie en bevat dus een energiewaarde, maar als we het nog meer opwarmen dan wordt het witgloeiend en bevat het een "welbepaalde hogere energiewaarde" en dus ook een hogere frequentie , want E˜V ( frequentie)
is dit juist?
Hartelijk bedankt :)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Fleppie_CF

  Fleppie_CF


 • >100 berichten
 • 133 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 september 2009 - 12:46

1. als dit niet je eigen woorden zijn waar heb je het dan vandaan??
2. als je ergens energie instopt kan dit op meerder manieren uitkomen, dit kan door licht, warmte of bewegings energie
In je voorbeeld wordt voor mij niet duidelijk weergegeven wat je kwijt wilt. Maar als je ijzer opwarmt (energie toevoegt) dan komt er warmte vrij via het ijzer en je zou de rode grloed ook kunnen identificeren als energie.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures