suiker: acesulfaam-K
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
-
- Berichten: 2
suiker: acesulfaam-K
hallo
mijn eindwerk gaat over jenever; een onderdeel in mijn eindwerk is natuurlijk suiker.
enkele van de zoetstoffen die ik bespreek zijn, aspartaam en acesulfaam-K, nu deze zijn niet bruikbaar voor alcoholische dranken. Maar nu moet ik kunnen verklaren waarom. en ik weet dus niet waarom en ik vindt het nergens. weet iemand hier 't andwoord wel op ?
mijn eindwerk gaat over jenever; een onderdeel in mijn eindwerk is natuurlijk suiker.
enkele van de zoetstoffen die ik bespreek zijn, aspartaam en acesulfaam-K, nu deze zijn niet bruikbaar voor alcoholische dranken. Maar nu moet ik kunnen verklaren waarom. en ik weet dus niet waarom en ik vindt het nergens. weet iemand hier 't andwoord wel op ?
- Moderator
- Berichten: 5.238
Re: suiker: acesulfaam-K
hoe wordt de alcohol voor jenever gemaakt?
Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates
-
- Berichten: 2
Re: suiker: acesulfaam-K
graanjenever -> mout + water + suiker + gist -> vergisten -> destillatie
maar het gaat ook er over dat het ook niet bruikbaar zou zijn voor het "aanzoeten" van likeuren ed.
maar het gaat ook er over dat het ook niet bruikbaar zou zijn voor het "aanzoeten" van likeuren ed.
- Moderator
- Berichten: 5.238
Re: suiker: acesulfaam-K
wat voor soort moleculen zijn sacharrine, aspartaam en acesulfaam-K?
Hoe denk je dat alcohol desinfecterend werkt?
Hoe denk je dat alcohol desinfecterend werkt?
Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates
Ik ben intelligent want ik weet dat ik niks weet. Socrates
-
- Berichten: 1
Re: suiker: acesulfaam-K
Het is niet mogelijk Acesulfaam-K (E950)door middel van gisting om te zetten in alcohol of koolzuur. E950 is syntetisch.
Het kan dus niet gebruikt worden voor het produceren van alcolholische dranken en bakken van brood of cake.
Meer info over samenstelling:
http://www.food-info.net/nl/sweet/acesulfame.htm
Het kan dus niet gebruikt worden voor het produceren van alcolholische dranken en bakken van brood of cake.
Meer info over samenstelling:
http://www.food-info.net/nl/sweet/acesulfame.htm