Chemie is overal start weblog

Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Chemie is overal start weblog

<object width="400" height="100"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id= ... llscreen=1" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id= ... llscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="100"></embed></object>

Na de lancering van de Chemie is overal site vorig jaar zijn ze deze maand uitgebreid met een weblog.


Doel van dit weblog is om op toegankelijke wijze te laten zien dat chemie overal is. Chemie in hapklare brokken, zeg maar. Wij roepen het al jaren, en op deze manier hopen we het ook op een aantrekkelijke manier te bewijzen aan de bezoekers van Chemieisoveral.nl.


Op het blog zullen ze in de regel op actualiteiten inhaken en daarvan laten zien dat chemie erbij betrokken is. Ongetwijfeld zal het bij tijd en wijle tegen de schenen van échte chemici zijn, aangezien simplificatie ook altijd de waarheid schade aanbrengt, maar het doel heiligt dat middel. Ergo: geen nieuwe C2W of Scheikundejongens, maar eerder een Kennislink op fastfoodniveau.

Gebruikersavatar
Berichten: 43

Re: Chemie is overal start weblog

Grote dank voor de vermelding! Je zou het bijna vergeten, maar de directe link naar het weblog is www.chemieisoveral.nl/weblog.


Inmiddels zijn we al goed op weg om er iets leuks van te maken: kogelvrije vla, crisisoplossende chemie, moleculaire machines en nanotechnologie die robots van mensen maakt. Voor ieder wat wils dus :)


Alle feedback op dit initiatief hoor ik graag!

Reageer