Imminst conferentie in Brussel

Moderator: Rhiannon

Reageer
Berichten: 448

Imminst conferentie in Brussel

Graag nodig ik u uit op het Internationale Imminst 2010 congres. Dit congres is gewijd aan de studie van biogerontologie, de wetenschap van veroudering. Veroudering is de oorzaak van vele ziekten zoals Alzheimers, parkinson, huntington, vasculaire dementie, atherosclerose, artritis, osteoporose,… Zelfs het risico op kanker stijgt exponentieel met de ouderdom. De beste strategie om al deze ziekten aan te pakken is om hun gemeenschappelijke onderliggende oorzaak namelijk veroudering aan te pakken. Dit congres focust zich dus op de studie van de onderliggende oorzaak om zo therapieën te ontwikkelen die al deze ziekten kunnen voorkomen.

Lezingen van o.a.:

Prof. Michael Rose

Prof. Bart Breakman

Prof. Leonid Gavrilov

Dr. Stephen Coles

Dr. Stephen Spindler

Dr. Natalia Gavrilova

Dr. Chitty Chen

Dr. Aubrey de Grey

En andere…

Internationaal Auditorium

International Trade Union House

Boulevard du Roi Albert II, No. 5/2

B-1210 Brussels

Ligt praktisch naast het Brussel-Noord station.

http://imminst2010.com/

Gebruikersavatar
Berichten: 794

Re: Imminst conferentie in Brussel

Die link in je onderschrift werkt hier niet.

Berichten: 448

Re: Imminst conferentie in Brussel

Die link in je onderschrift werkt hier niet.
Dit komt omdat de website van host veranderd is een paar dagen geleden en momenteel geredesigned wordt. De website zou hopelijk tegen het einde van deze week weer online moeten zijn. De website uit mijn onderschrift is de website van een Belgisch-Nederlands-Franse non-profit organisatie genaamd Heales (Healthy Life Extension Society) die zich inzet om informatie hierover te verspreiden en om onderzoek te steunen.

Studenten die een wetenschappelijk artikel over een biogerontologisch thema schrijven en dit naar HJB (Heales Journal of Biogerontology) sturen kunnen €500 winnen.

[email protected]

Reageer