Springen naar inhoud

Aluminium poeder "flaken"


  • Log in om te kunnen reageren

#1

toofen

    toofen


  • 0 - 25 berichten
  • 7 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 03 december 2010 - 12:27

Hallo,

ten eerste, ja, ik heb al genoeg posts gezien met mensen die aluminium poeder willen kopen, waarvoor dan ook. Of het willen maken, voor natuurlijk een niet explosief doeleinde.
maar daar gaat deze post niet over.
Ik heb 4600 mesh aluminium poeder, wat gemaakt zou worden door smelten, en dan de dampen in een vacuŁm laten afkoelen tot minuscule druppels.
mijn poeder is 2micron , wat volgens mij 4600 mesh was,En god, dat was duur, 15 euro voor 100 gram >.> . maar op de verpakking stond ook dat het in flakevorm was, dit verbaast me, want zul je geen "bol" vormige, i.p.v. flake vormige deeltjes krijgen?

Hier is eindelijk mijn vraag: hoe krijgen ze deeltjes zo fijn als sigaretten rook tot flakes vermaalt?

en nee, dit is niet voor thuis. Het lijkt me extreem moeilijk, dus waarschijnlijk allerlei dure, gespecialiseerde apparatuur. Ik ben gewoon geintereceert in het productie proces, en kon via google of op het forum niets vinden, ik ben niet op zoek naar doe het thuis processen! ik wil weten hoe het op grote schaal in fabrieken gebeurt.

chris

Veranderd door chrisix, 03 december 2010 - 12:29


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures