Springen naar inhoud

- - - - -

Lab Experience Days - Kom ook!


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5126 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 08 mei 2011 - 16:18

style="float: left;padding-right: 5px;" />Wat wil jij doen na de middelbare school? Natuurlijk kies je een vervolgopleiding die je leuk lijkt, maar het is nog veel belangrijker dat je na die opleiding een leuke baan krijgt. Hoe het is om later in een laboratorium te werken, dat kun jij beleven tijdens de Lab Experience Days!

Tijdens een Lab Experience Day ga je een dag 'in house' bij een laboratoriumbedrijf op bezoek, zodat je ziet waar je na je opleiding kan gaan werken. Tijdens deze dag ga je zelf actief aan de slag en voer je experimenten uit met dezelfde apparatuur die dagelijks in het laboratorium gebruikt wordt. Ook kom je in contact met jonge mensen die bij dat bedrijf werken en kan je hen al je vragen stellen. Want wat doe je eigenlijk de hele dag als je in een laboratorium werkt? Beleef het tijdens de Lab Experience Days.

Zit je op het vmbo, havo of vwo en heb je scheikunde in je profiel, sectordeel of als vrij keuzevak, kom dan naar een van de Lab Experience Days. Je maakt dan hands-on kennis met het werken in een laboratorium. Je mag ook je ouders of leraar meenemen, want voor hen is er een apart programma waarin onder andere onderwerpen als studiekosten, salarissen, baanzekerheid en doorgroeimogelijkheden aan bod komen.

Bent u zelf een leraar en wilt u uw leerlingen enthousiast maken voor een laboratoriumopleiding? Dan moeten ze ervaren hoe het is om later in een lab te werken. Stimuleer uw leerlingen een Lab Experience Day te bezoeken of kom er gerust met de hele klas naartoe.

De Lab Experience Days vinden plaats in het najaar. Meer informatie over het programma en de locaties kan je vinden op de website www.labexperience.nl. Hier kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

De Lab Experience Days is een samenwerking tussen Stichting C3, de Human Capital Chemie, FeNeLab, DAS en Kenniscentrum-PMLF.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures