Springen naar inhoud

- - - - -

Lab Experience Days 2011 | Kom ook!


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5122 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 16 oktober 2011 - 12:49

style="float: left;padding-right: 5px;" />Wat wil jij doen na de middelbare school? Natuurlijk kies je een vervolgopleiding die je leuk lijkt, maar het is nog veel belangrijker dat je na die opleiding een leuk beroep krijgt. Hoe het is om een beroep te hebben, dat moet je beleven!

Tijdens de Lab Experience Days kun jij beleven hoe het is om later in een lab te werken.
Tijdens een Lab Experience Day ga je bij een laboratorium op bezoek. Hier kun je zien waar je later kunt werken, welke proeven je zou kunnen doen en met welke apparatuur je dan werkt. Ook kun je praten met mensen die nu het werk doen dat jij later kunt gaan doen. Want wat doe je eigenlijk de hele dag als je in een laboratorium werkt? Beleef het tijdens de Lab Experience Days.

Zit je op het vmbo, havo of vwo en heb je scheikunde in je profiel, sectordeel of als vrij keuzevak, kom dan samen met je ouder(s) of je klas naar een van de Lab Experience Days. Je maakt dan hands-on kennis met het beroep. Voor ouders en docenten is er een apart programma met informatie over o.a. de arbeidsmarkt.

De eerste Lab Experience Days vinden dit najaar (eind oktober al) plaats. Ga naar www.labexperience.nl en schrijf je direct in!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures