Springen naar inhoud

- - - - -

Discussieplatform toekomst chemie gelanceerd


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Jorim

  Jorim


 • >5k berichten
 • 5126 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 09 november 2011 - 16:50

De VNCI heeft recent haar website over de toekomst van de chemie gelanceerd. Met de website wil de vereniging in discussie gaan met mensen in en om de chemische industrie om te horen wat er leeft, wat men vindt van de industrie en of er een toekomst is voor de sector. Ook bundelt de website alle evenementen, discussies en activiteiten die voor en na publicatie van de visie plaatsvinden.

De site vormt een onderdeel van de Toekomstvisie 2030-2050, een blik op de toekomst van de chemiesector. Deze visie verschijnt 20 januari 2012 tijdens een conferentie over dit onderwerp. De visie komt tot stand met de hulp van vele experts binnen en buiten de chemische industrie.

"De VNCI is zeer geďnteresseerd in de mening van onze stakeholders en we gaan graag de discussie aan", aldus VNCI's hoofd communicatie Irene van Luijken. "Op dit moment wordt de visie afgestemd met alle deelnemers. Vervolgens zal de dialoog met stakeholders starten. De resultaten van deze activiteiten komen ook terug op de website."

Discussieer mee op HeeftDeChemieToekomst.nl

Geplaatste afbeelding

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ingejanse

  ingejanse


 • >25 berichten
 • 43 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 10 november 2011 - 12:05

Bedankt voor de vermelding! Voor de liefhebbers: de huidige discussie op LinkedIn gaat over de stelling 'geen crisis voor chemische industrie'. Alle reacties (via LinkedIn) zijn welkom!

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures