Springen naar inhoud

De sandwich smash


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Fleuv

    Fleuv


  • >25 berichten
  • 32 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 03 januari 2013 - 01:18

Goedendag,

Een paar jaar geleden heb ik redelijk vaak vrienden voor de grap deze klap gegeven, ik zou niet weten hoe de aanval heet. De sandwich smash noem ik het daarom nu even. Misschien bestaat de aanval nog niet. Maar omdat het met vechten te maken heeft is het veiliger om te weten wat er precies gebeurt, dat ik bijvoorbeeld niet iemand zomaar er mee dood maak.

Het werkt als volgt, probeer te gelijke tijd voor en achter op de hoogte van je borstkas een persoon te raken met je twee vuisten. Het lijkt op een beweging van een schaar maar je plet als het waren de persoon voor je. Zodra je dit doet krijgt de persoon het zeer benauwd (ligt er aan hoe hard je slaat). Nu vraag ik me dus af wat er precies gebeurt op het moment dat iemand zo'n klap krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de effecten of misschien wel bijwerkingen op zijn ingewanden?

Persoonlijk heb ik nooit echt heel hard geslagen op die manier. Ik merkte namelijk dat men het al bij een redelijk zachte tik al snel benauwd kreeg.

-- Gr

Veranderd door Fleuv, 03 januari 2013 - 01:21

Anonymous <!>

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures