Springen naar inhoud

onderzoekscompetenties onderwerp • Log in om te kunnen reageren

#1

angel1995

  angel1995


 • >250 berichten
 • 407 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 januari 2013 - 12:47

Hallo

Ik volg de studierichting wetenschappen-wiskunde en wij moeten dus een onderzoek doen ivm wiskunde en wetenschappen. Voor wetenschappen mogen we kiezen tussen de vakken aardrijkskunde,biologie,chemie of fysica, maar het mag ook vakoverschrijdend zijn. Omdat ik volgend jaar biomedische wetenschappen zou willen gaan studeren ben ik op zoek naar een onderwerp in die richting, maar het mag natuurlijk ook niet te moeilijk zijn aangezien ik deze richting nu nog niet volg. Ik moet hierbij ook een onderzoeksvraag opstellen, de bedoeling is niet om enkel informatie op te zoeken en die dan te presenteren, maar effectief een soort van onderzoek doen bv. een vergelijkende studie of een oorzaak-gevolg probleem ofzoiets. Iemand een idee voor een boeiend onderwerp?

:)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Kravitz

  Kravitz


 • >1k berichten
 • 4044 berichten
 • VIP

Geplaatst op 26 januari 2013 - 22:21

Heb je specifieke interesses in die richting? Ik bedoel, zijn er vakken uit die richting die je duidelijk meer interesseren dan andere? Misschien kan je in die richting zoeken.

Het eerste wat me nu te binnen schiet is een theoretische stamboom analyse van een erfelijke ziekte combineren met restriction fragment length polymorphism.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm" - Winston Churchill


Also tagged with one or more of these keywords: natuurkunde

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures