Springen naar inhoud

correlatie met TI-84+


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Zwarte roos

  Zwarte roos


 • >25 berichten
 • 81 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 30 januari 2013 - 19:51

Hoi allen,


Weet er iemand hoe je in godsnaam een gewone correlatie moet berekenen met een TI-84 plus grafisch rekenmachine? Ik zit me er suf achter te zoeken ... maar niks helpt. :-s Allicht doe ik iets stom verkeerd maar het lijkt niet te lukken, en het is nochtans vrij dringend!
Ik ga naar "vars" druk op statistics, duidt dan de "r" aan en geef tussen haakjes mijn lijsten in, gescheiden door komma's, van de variabelen waartussen ik wil checken of er een correlatie is! Maar ik krijg een error! "quit of go to"

Als iemand ook weet hoe ik meervoudige regressie-analyse via dit ZRM kan doen, zou heel handig zijn (dus gewoon meerdere predictoren ingeven en een Y-waarde, dus een lijst voor de Y, ook dit is me een raadsel.

De handleiding van 750 pagina's ben ik al eens diagonaal doorgegaan maar ra ra .. niet gevonden, let's blame the stress!

Als er nog iemand tips heeft om met dit GRM om te gaan, hoor ik het graag want het is me dus een volledig raadsel hoe het komt dat hij bv wel werkt als je gewoon steekproefgemiddelde aanduidt, terwijl je niet weet van welke kolom (van de lijsten, dus van welke variabele) hij het neemt etc.

Please help!

Vielen dank! ;)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

A V

  A V


 • >100 berichten
 • 154 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 31 januari 2013 - 10:47

Volgens mij is dit wat je zoekt.


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures