Springen naar inhoud

Hulp bij invullen enquête afstudeeronderzoek


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

TamaraRops

  TamaraRops


 • 0 - 25 berichten
 • 2 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 09 april 2013 - 16:33

Beste heer/mevrouw,

Wij zijn twee studenten van de opleiding Communicatie en Multimedia Design die in het kader van ons afstuderen bezig zijn met een naamsbekendheid en imago onderzoek voor ons bedrijf. Omdat in onze enquête een onderdeel spontane naamsbekendheid zit kunnen wij hier niet veel over het bedrijf melden.

De doelgroep voor dit onderzoek zijn alle mensen tussen de 15 - 65 jaar die woonachtig zijn in een van de volgende 11 gemeenten
:

Best, Boxtel, Haaren, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Schijndel, St. Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son & Breugel en Vught.


Wij willen jullie vragen deze korte enquête in te vullen, de enquête zal hooguit 3 minuten kosten en u helpt ons hier ontzettend mee. Er zal vertrouwelijk met de resultaten omgegaan worden. U kunt de enquête vinden door op onderstaande link te klikken:

<knip>

Alvast hartelijk bedankt!

Tamara en Floortje

Veranderd door Raspoetin, 09 april 2013 - 16:44


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Raspoetin

  Raspoetin


 • >1k berichten
 • 3514 berichten
 • VIP

Geplaatst op 09 april 2013 - 16:43

[mod]
Als je een enquête op Wetenschapsforum wil plaatsen, vragen we je hiervoor een verzoek in te dienen. Hoe een en ander in zijn werk gaat lees je via deze link. Dit topic wordt daarom gesloten. [/mod]
I'm not suffering from insanity - I'm enjoying every minute of it!!

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures