Springen naar inhoud

frequentietherapie


 • Log in om te kunnen reageren

#1

astman

  astman


 • 0 - 25 berichten
 • 1 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 09 december 2013 - 19:38

Er zijn tegenwoordig systemen te koop die-zo beweert men- het lichaam zodanig scannen, dat via een computer het hele lichaam in beeld gebracht wordt.
Ik noem hierbij het Asyra-systeem en het Nes-systeem.
De patiënt krijgt twee staven in de hand of moet een hand op een soort computermuis leggen. Deze zaken zijn verbonden met een computer en binnen enige minuten is het menselijk lichaam in beeld gebracht. Het scherm geeft o.a.de organen weer, die niet goed functioneren, de gezondheid belemmerende emoties en adviseert voedingssupplementen die nodig zijn om de gezondheid te optimaliseren. De werking zou berusten op quantum-mechanica, de meting van fotonen in het lichaam of frequenties die de computer uitzendt en die door de organen in het lichaam weer beantwoord worden.Het lijken fantastische apparaten.
Ik zou echter graag het principe weten waarop de werking van deze apparaten gebaseerd is. Wellicht Is er iemand die mij hierover iets kan vertellen.
De grote vraag voor mij blijft hoe een computer frequenties kan uitzenden die binnen enige minuten beantwoord worden, zodat er een model gemaakt kan worden van het lichaam van degene die verbinding met het apparaat heeft.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Dido

  Dido


 • >1k berichten
 • 1818 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 09 december 2013 - 22:18

Ik denk dat het een gezonde vaststelling van je is, dat je niet kan begrijpen hoe dit werkt. Kwakzalverij is immers ook niet te begrijpen... ;-)

Dido

Veranderd door Dido, 09 december 2013 - 22:18

Ik ben niet jong genoeg om alles te weten...
-Oscar Wilde-

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures