Springen naar inhoud

Te lang topic?


 • Log in om te kunnen reageren

#1

*_gast_Bartjes_*

 • Gast

Geplaatst op 27 maart 2014 - 19:59

Onderstaande topic is inmiddels verschrikkelijk lang geworden:

http://www.wetenscha...ain-phenomenon/

Pas heb ik daarin een berichtje met een filmpje geplaatst dat volgens mij duidelijk maakt wat de oplossing is. Zie:

http://www.wetenscha...post__p__994328

Helaas krijg ik daar nauwelijks reacties op. Mocht er eenvoudig geen belangstelling meer voor zijn, dan is dat zo en heb ik dat maar te accepteren. Het kan echter ook zijn dat mijn berichtje enkel door de lengte van het topic niet meer opvalt, en is daar dan iets aan te doen?

Ik vind het jammer wanneer het topic als een nachtkaars uit gaat, terwijl het er nu naar uit ziet dat het ook met een (voorlopige) gezamenlijke conclusie kan worden afgesloten. Mogelijk dat anderen mijn experiment eerst nog onafhankelijk willen nadoen? Als de uitkomst dan hetzelfde is, kunnen we dit topic netjes met een conclusie afsluiten.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Flisk

  Flisk


 • >1k berichten
 • 1270 berichten
 • VIP

Geplaatst op 27 maart 2014 - 20:17

Ik heb me nooit echt verdiept in dat topic omdat het inderdaad extreem lang is. Misschien kan je een 'samenvatting' topic maken, dat zou interessanter zijn lijkt me.
Je leest maar niet verder want je, je voelt het begin van wanhoop.

#3

*_gast_Bartjes_*

 • Gast

Geplaatst op 27 maart 2014 - 20:51

Ik heb me nooit echt verdiept in dat topic omdat het inderdaad extreem lang is. Misschien kan je een 'samenvatting' topic maken, dat zou interessanter zijn lijkt me.


Als er een nieuw topic gestart mag worden dat enkel is toegespitst op de bevindingen van Biggins en Warner en op mijn proefje dat daarop aansluit, zou dat een oplossing zijn.

#4

Jan van de Velde

  Jan van de Velde


 • >5k berichten
 • 46864 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 27 maart 2014 - 21:07

Opmerking moderator :

De topic die je noemt is inderdaad érg lang, en zo zoetjes aan alleen nog voor een zeer kleine club ingewijden te volgen.
Ik heb e.e.a. in een moderatordiscussie aangekaart.
Verdere suggesties blijven sowieso welkom
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

#5

*_gast_Bartjes_*

 • Gast

Geplaatst op 27 maart 2014 - 21:24

Mooi! Mijn suggestie is dus om een nieuw topic te beginnen dat uitsluitend is toegespitst op de verklaring van de kettingfontein door Biggins en Warner. Voor wie het niet (meer) gevolgd heeft:Als deze twee heren gelijk hebben is de kettingfontein in principe verklaard. Mijn proefje was bedoeld om hun theorie te testen, en de uitkomst bevestigt hun verklaring. Het zou mooi zijn wanneer anderen de moeite willen nemen dit proefje onafhankelijk nog eens te herhalen. Waarschijnlijk kunnen we de beschouwingen over dit verschijnsel dan met een bevredigende verklaring afsluiten.

#6

physicalattraction

  physicalattraction


 • >1k berichten
 • 3294 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 28 maart 2014 - 10:13

Bartjes, ik stel voor dat jij een nieuwe topic hiervoor aanmaakt, waarbij je eerste heel kort het probleem beschrijft, met een verwijzing naar de oude topic, dan heel kort de verklaring van Biggins en Warner opschrijft, met een link naar Youtube of andere bronnen, en dan jouw experiment kort beschrijft en de resultaten hiervan toont. Laat in de titel duidelijk merken dat dit een concluderende topic is.

#7

*_gast_Bartjes_*

 • Gast

Geplaatst op 28 maart 2014 - 10:25

Heel goed - dat doe ik!

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures