Springen naar inhoud

Bijles geven


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Th.B

  Th.B


 • >250 berichten
 • 546 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 april 2014 - 19:12

Beste WSF-leden,

 

Ik sta op het punt om te slagen voor mijn Vwo-opleiding en ik ben op zoek naar een bijbaantje. Het gehele schooljaar lang heb ik via mijn school als tutor van andere leerlingen wat geld kunnen verdienen. Nu vraag ik mij af of ik, met mijn Vwo-diploma op zak, in de vakantie via een organisatie aan een baantje als tutor kan komen. Of kan dat niet, omdat ik nog geen student ben?

 

Iemand die hier meer van weet en/of ooit in dezelfde situatie zat, laat wat horen!

 

Bij voorbaat dank.

 

PS. Dit is niet bedoeld als een advertentie voor mijzelf (ik weet niet of dat mag hier dus ik denk ik zeg het maar even).


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Bartjes_*

 • Gast

Geplaatst op 21 april 2014 - 20:14

Hoe het tegenwoordig gaat weet ik niet, maar het lijkt mij het belangrijkste dat je de stof goed in de vingers hebt. Daarvoor hoef je niet per se op de universiteit te zitten. Er wordt op de verschillende scholen op allerlei niveaus les gegeven. Dus er zijn altijd leerlingen bij die je kunt helpen.

Veranderd door Bartjes, 21 april 2014 - 20:16


#3

Themisto

  Themisto


 • >25 berichten
 • 87 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 april 2014 - 12:27

Mijn ervaring is dat je bij een bedrijf in ieder geval al een student op een bepaalde opleiding moet zijn. De eisen per vak verschillen ook weer per bedrijf. Dus als ik jou was zou ik vooral eens gaan kijken/informeren bij verschillende bedrijven naar de eisen.

Daarnaast kan je ook jezelf als vrijstaande tutor adverteren. Bijvoorbeeld op Marktplaats of in de plaatselijke supermarkt.


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures