Springen naar inhoud

Psychologie en Politiek


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

TDaals

  TDaals


 • 0 - 25 berichten
 • 2 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 28 april 2014 - 14:31

Hallo allemaal,

ik ben psychologiestudent aan de Universiteit van Tilburg en voor een onderzoek dat ik uitvoer met betrekking tot hoe mensen denken over alledaagse en politieke kwesties, zoek ik nog een aantal participanten. U zou mij er erg mee helpen als u ongeveer 10-15 minuten de tijd heeft mijn vragenlijst in te vullen. Ik heb zoveel mogelijk participanten nodig, zodat ik een betrouwbaar resultaat krijg. Voor de vragenlijst en verdere instructie kunt u klikken op onderstaande link:

 

**modknip**

Ik kan over het onderwerp van het onderzoek nog niet te veel loslaten. Echter, als u de survey afrondt, zal er een pagina verschijnen waarop meer informatie over het onderzoek zal staan. Als het onderzoek is afgerond zal ik de bevindingen hier plaatsen. 

Alvast hartelijk bedankt.


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jan van de Velde

  Jan van de Velde


 • >5k berichten
 • 46339 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 29 april 2014 - 11:34

Opmerking moderator :


Als je een enquête op Wetenschapsforum wil plaatsen, vragen we je hiervoor een verzoek in te dienen. Hoe een en ander in zijn werk gaat lees je via deze link. Dit topic wordt daarom gesloten.

 

NB: door softwareproblemen lijkt het alsof je door "probleem met de server"  dat formulier niet kunt indienen. Het komt echter wél door. Wil je zekerheid over die doorkomst, stuur me dan een PB (klik op mijn avatar, en dan in mijn profiel klik op "stuur mij een bericht".)

 

ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures