Springen naar inhoud

Software gezocht welk programma kan dit?


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Bert F

  Bert F


 • >1k berichten
 • 2588 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 oktober 2014 - 18:28

Al geruime tijd ben ik opzoek naar een tool die in staat is op een efficiënte manier taken te beheren en aan bijhorend document management te doen. Echter dit weekend ontdekte ik iets speciaals. Ik werkte namelijk voor het eerst met mijn usb analyser mijn beagle en die kan onder meer het volgende:

 

afb1.png

 
Zoals je kan zien loopt de tijdslijn van boven naar onder. En bij elke transactie gaat die een groepje maken een paar voorbeelden:
  
Nu isoleer ik Get device descriptor dit heeft een aantal transacties. Elke transactie kan ik verder opsplitsen zoals je kan zien in volgende printscreens: Apart

Maar ook samen:

afb2.png

afb3.png

afb4.png

Nu dacht ik bij het werken met dit stuk software. Bestaat er ook geen gelijkaardige tool waarmee je, je taken kan beheren en ervoor zorgen dat je gemakkelijk ne hoop gegevens terug vindt?
Waar ik dus naar op zoek ben is het volgende iets gelijkaardigs als hier in dit USB progje waarbij de tijdlijn van boven naar onder loopt en waarbij je instaat zijt taken aan te maken en die dan op te splitsen in sub delen waarbij ieder deel bepaalde data bedraagt en eventuele linken naar mails ed kan bevatten.
Een start datum een stop datum zou standaard in de velden moeten zitten maar meer niet als je dan meer informatie wenst dan open je dit en krijg je een drop down iedere drop down kan opzich op nieuw opgesplitst worden enz… het mooie zou zijn als het programma bijkomend aan zou geven dat je een bepaalde volgorde in je taken dient te steken of dat je na ingeven van je taken ziet dat indien je een eerste taak voltooid een andere dat ook is => slim linken tss taken.
Tot slot zou het natuurlijk gewelidg zijn moest je dit kunnen linken aan mails …

En nu de vraag bestaat dit al? Liefst open source en relatief kleinschalig? Dus niet een project mangement tool zoals microsoft project mangement maar iets wat je handig op je pc kan installeren en ipv telkens door een hoop mails te moeten gaan gewoon je taken en sub taken ziet?

 


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

PAAC

  PAAC


 • >250 berichten
 • 305 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 oktober 2014 - 09:07

Eerste waar ik aan zou denken is een database, met SQL kun je dan heel wat terugvinden...

Plan? I don't need a plan, just a goal. The rest will follow on its own.
Clever waste of time: Level 31


#3

Bert F

  Bert F


 • >1k berichten
 • 2588 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 oktober 2014 - 18:46

Thanks enige tips hoe ik hier mee start? Ook iets waar ik al langer mee zit.


#4

Bert F

  Bert F


 • >1k berichten
 • 2588 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 oktober 2014 - 19:36

Maar dat gaat veel te moeilijk worden voor mijn toepassing ik heb nog wat door gezocht en volgende gevonden doet net wat ik wil.

http://taskcoach.org/index.html   


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures