Springen naar inhoud

Onderzoeksvraag


  • Log in om te kunnen reageren

#1

wkrisn

    wkrisn


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 08 november 2014 - 12:30

Hallo allemaal,

 

Ik ben een WO economie student en bezig met de laatste fase van de studie. Voor mijn scriptie doe ik een onderzoek voor een gemeente. Dit onderzoek is een tweeledig probleem. Ik heb moeite met het formuleren van een onderzoeksvraag, vandaar dat ik mijn vraag in het taalkunde forum plaats.

 

Probleemstelling

De gemeente wil invloed uitoefenen op een nieuw te realiseren kantoren gebied dat niet in het bezit is van de gemeente. Dit moet worden bereikt middels een nog te realiseren bestemmingsplan waarin eisen en voorwaarden worden opgenomen voor de functie kantoren in dit gebied.

 

Vraagstelling

In eerste instantie moet dus worden onderzocht waar de functie kantoren minimaal aan moet voldoen volgens de gemeente, wil dit een succesvolle ontwikkeling zijn. Na het beantwoorden van dit gedeelte van het onderzoek volgt er een tweede onderzoeksvraag, namelijk: welke eisen en voorwaarden moeten er in het bestemmingsplan komen voor de functie kantoren.

 

Doelstelling

Het doel van dit onderzoek is om te onderzoeken hoe en in wat voor mate de gemeente sturing kan geven aan gebied dat niet in het bezit is, middels het bestemmingsplan.

 

Ik loop ontzettend vast in dit tweeledig onderzoek. Iemand die ondanks de aanwezigheid van bomen wel het bos ziet, en kan helpen met het formuleren van een overkoepelend onderzoeksvraag.

Veranderd door wkrisn, 08 november 2014 - 12:32


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures