Gezocht: Inspiratie voor de kantlijn

Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 15.202

Gezocht: Inspiratie voor de kantlijn

Sinds de update hebben we naast iedere pagina op Wetenschapsforum een "kantlijn" waarin we een aantal blokken met links tonen. Dat zijn nu de laatste vier nieuwsberichten, een lijstje nieuwe topics die over het gehele forum zijn geplaatst, de laatste forummededelingen en -let op, mocht je het nog niet weten- een aantal vacatures.
 
Maar die kantlijn kunnen we natuurlijk veel breder inzetten. We hebben zelf nog wel wat ideeën, maar extra inspiratie van mensen die er fris tegenaan kijken is altijd interessant! Heb jij wellicht een goed idee? Denk breed en laat je vooral niet door de techniek beperken. Overigens is het ook mogelijk om afhankelijk van de pagina / het forum dat wordt bekeken de inhoud van een blok aan te passen.
 
Wat zou jij nu graag in de kantlijn zien? Wat inspireert je om dieper of juist breder te kijken? Of hoe zouden we bezoekers sneller zo ver kunnen krijgen dat ze zich registeren en een antwoord geven op een vraag die is gesteld? Alle ideeën zijn welkom! Stuur me een bericht of reageer hieronder. 
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic

Reageer