Springen naar inhoud

wiskunde?


 • Log in om te kunnen reageren

#1

den_kromme

  den_kromme


 • 0 - 25 berichten
 • 14 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 02 juni 2004 - 18:08

Moet je -als je wetenschappen wilt gaan doen- goed in wiskunde zijn? ik heb nu 65% en in het school zeggen ze dat het niet genoeg is :shock:
maar mijn broer zegt dat ik het toch moet doen! wat moet ik nu doen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

noortje

  noortje


 • >1k berichten
 • 1210 berichten
 • VIP

Geplaatst op 02 juni 2004 - 18:16

Ik heb je poll verwijderd, omdat ik vind dat mensen die jou niet kennen en zeker mensen van een internetsite niet moeten beslissen wat jij gaat doe in deze vorm. je kan mensen raadt vragen, maar jij en je omgeving kunnen er het best uitraken.

Ik dnek dat je het hebt over je latere studies. Hier in belgie kan je niet meer kiezen voor het vak wetenschappen, moet je direct na je middelbaar mmer gespecialiseerd kiezen.

In alle wetenschappelijke richtingen zit wiskunde: van dokter tot chemicus. omdat wiskunde de basis is van andere wetenschappen en zonder een basis kom je niet ver.

Maar laat je niet te veel beinvloeden door je huidige cijfers: aan de hoge school en univ is alles anders en spelen dingen zoals motivatie een zeer grote rol.

Kies vooral iets dat je ligt, dat je graag doet en niet schappen omdat anderen zeggen dat het je niet gaat lukken. je kan altijd proberen!
If you don't think you can reach the stars, that's fine cause it just leaves more for me to grab.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures