Springen naar inhoud

mind control (voor dummies)


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Mathijs1987

  Mathijs1987


 • 0 - 25 berichten
 • 6 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 16 oktober 2017 - 03:25

Hoi Allemaal!

 

Ik ben de laatste tijd erg benieuwd naar het onderwerp 'mind control'. Dit is mijn tweede topic. Het eerste ging over de onbereikbaarheid van kennis via Google. Ik heb er grote problemen mee, kan niet vinden wat ik wil vinden. Vooral betreft het topic 'mind control'.

 

Zodra het over mind control gaat zijn er vaak twee gezichten. Het gezicht dat niet weet, en een afkeurend gezicht. Alsof het iets is wat verbonden is aan complot denken, of het op hebben van een zogezegd alu hoedje. Ik kan dit eigenlijk niet helemaal plaatsen. Al hoewel ik drie factoren de dupe geef waarom het zo gegaan is:

 

* De stof wordt met veel cynisme en afkeur weergegeven via google. Een hilariteit, waardoor je gaat denken dat het om een grap gaat.

* Het is nieuw. Zendmasten en smartphones bestaan pas hooguit 20 jaar, het iets voor de nieuwe generatie. 

* Onderzoek in en naar mind-control wordt al vanaf de jaren 70 principieel vanuit alle regeringen geheim gehouden. 

 

Ok, tot zover. Ik wil me hierin verdiepen. Ik heb een filmpje gezien waar ik me over verbaasde. Hier is de link:

 

https://www.youtube....h?v=7QM-J5pks8c

 

Kan iemand me vertellen waarom je het brein niet zou kunnen modificeren met Elektromagnetische velden? Waarom zou dit niet mogelijk zijn, als wetenschappelijk onderzoek toch het tegenovergestelde beweerd. Is het ALU-hoedje niet een beetje uit de mode?

 

Groetjes,

Mathijs

 

 

 


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Math-E-Mad-X

  Math-E-Mad-X


 • >1k berichten
 • 2557 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 16 oktober 2017 - 04:46

Ik zou me niet zo druk maken over mind control, want je kunt er toch niks tegen doen.

 

Ik zou zeggen: accepteer dat het gebeurt, denk er verder niet over na, en geniet van het leven :)

while(true){ Thread.sleep(60*1000/180); bang_bassdrum(); }

#3

Beresteyn

  Beresteyn


 • >250 berichten
 • 849 berichten
 • VIP

Geplaatst op 16 oktober 2017 - 13:33

Wat het ook is, het is zeker niet iets nieuws. Hangt er natuurlijk vanaf wat voor definitie je aan mind control plakt, maar eeuwen geleden werd dat gedaan door bepaalde denkbeelden en overtuigingen te bagatelliseren en verbieden. Beste voorbeeld wat mij altijd bijgebleven is het werk van Copernicus. Zijn werk was op feiten berust, maar gingen volledig in tegen het denkbeeld van de kerk. En dus probeerden ze hem kapot te maken. De kerk heeft overigens in die tijd ook mensen vermoord omdat hun werk tegen het denkbeeld van de kerk in ging. De kerkelijke reputatie met hun verhaaltjes moest natuurlijk hoog gehouden worden, anders zouden ze zieltjes verliezen. Komen de mensen er ineens achter dat de realiteit heel anders is dan hen altijd verteld is  :shock:

 

Wat dat betreft is het natuurlijk tegenwoordig niet veel anders. Enerzijds zijn er genoeg mensen die zaken opschrijven die op feiten zijn berust, maar dan ook weggezet worden voor van alles en nog wat omdat het niet in het kleine wereldbeeldje van die personen past. Anderzijds heb je marketing- en reclamebureau's, die info vergaren en kopen via bijv. social media, die meer over jou weten dan jij zelf. Vervolgens worden berichten helemaal op jouw denkbeeld aangepast zodat jij, wat de boodschap ook is, geneigd bent om zo'n bericht bijvoorbeeld te liken. Dat is ook een soort mind control. En uiteraard heb je ook de extremere vormen van mind control, zoals het welbekende programma van de CIA, MK-Ultra. En gefinancierde protesten, waarbij acteurs betaald worden om een zogenaamd protest (veelal politiek gerelateerd) te voeren om zo de publieke opinie te veranderen, zoals George Soros dat deels doet via Antifa en BLM. Of nieuwszenders die selectief nieuws brengen, wat kan bijdragen aan de eigen agenda. Of een politicus die met droge ogen durft te beweren dat de Europese Unie slechts is opgericht om de vrede te bewaren, terwijl er continu en cumulatief soevereiniteit wordt overgedragen, op weg naar een Europese superstaat. Het gebeurt vrijwel overal en je kunt er vrij weinig tegen doen. Het enige wat je voor jezelf kan doen is de misleiding opmerken. Op een gegeven moment ga je dan door die gebakken lucht kunnen prikken. Wat betreft Google... daar ga ik maar geen woorden aan vuil maken :D maar ach, ze zijn nog altijd een privaat bedrijf en dus mogen ze zelf bepalen wat ze wel en wat ze niet laten zien. Net zoals Facebook overigens.

"In biotech moet je soms dingen doen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is."
Henri A. Termeer (1946-2017)


#4

Mathijs1987

  Mathijs1987


 • 0 - 25 berichten
 • 6 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 16 oktober 2017 - 19:17

Wat het ook is, het is zeker niet iets nieuws. Hangt er natuurlijk vanaf wat voor definitie je aan mind control plakt, maar eeuwen geleden werd dat gedaan door bepaalde denkbeelden en overtuigingen te bagatelliseren en verbieden. Beste voorbeeld wat mij altijd bijgebleven is het werk van Copernicus. Zijn werk was op feiten berust, maar gingen volledig in tegen het denkbeeld van de kerk. En dus probeerden ze hem kapot te maken. De kerk heeft overigens in die tijd ook mensen vermoord omdat hun werk tegen het denkbeeld van de kerk in ging. 

 

Dank voor je reactie. Het verhaal van Copernicus heb ik een keer ervaren op een programma van discovery. Het ging erom dat hij beweerde dat de aarde rond was, en dat de kerk beweerde dat die plat was. Dit is natuurlijk compleet ridicuul. 2000 vC. hadden de oude griekse sterrenkundige met hun wiskunde en observaties theoretisch hard kunnen maken dat de aarde rond was. En is. 

 

Dit zegt in mijn ogen wel over aardse hypocrisie. En aangezien het over drie jaar 2020 is, en het mobiel netwerk dan iets van 25 jaar oud is, mogen we met stellige hypotheses gaan komen. Mind Control zoals ik het bedoel is de beïnvloeding van het brein door middel van Elektromagnetische Velden. Deze komen uit je televisie, computer, smartphone en als klap op de vuurpijl uit de zendtorens zelf.

 

Ik werd wel een geassocieerd met het bezitten van een zogenoemde ALU-hoed. Omdat je blijkbaar volslagen geestesziek moet zijn om dit onderwerp aan te halen. Nou ben ik gaan zoeken naar verbanden op Google. Onder andere dit ingetypt:

 

"radiation and neurotransmitters"

 

Wat zegt dat straling invloed uitoefenen op de chemische processen van de stofjes in het brein en in het zenuwstelsel. Dit maakt dan mensen bijvoorbeeld een hyperfocus ontwikkelen, chagrijnig worden, of in het ergste geval chagrijnig en apathisch. 

 

Zijn er meer mensen die zich hier in verdiept hebben? In mijn beleving wordt hier al sinds 1970 (geheimhoudingsplicht NSA, CIA en consorten organisaties over heel de wereld) niet meer over gesproken. Ik vind het interessant. Mind Control via EM velden. 


#5

Jan van de Velde

  Jan van de Velde


 • >5k berichten
 • 47335 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 16 oktober 2017 - 19:55

 

 In mijn beleving wordt hier al sinds 1970 (geheimhoudingsplicht NSA, CIA en consorten organisaties over heel de wereld) niet meer over gesproken.

Ook wij als  wetenschapsforum-moderatorteam zijn in dit complot betrokken. Wij hebben nadrukkelijke opdracht van hogere machten om elke complottheorie-discussie over Mind Control  te sluiten. Bij dezen.....

ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures