Springen naar inhoud

Einsteins relativiteitstheorie. Klopt 'ie wel?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Elmo

    Elmo


  • >1k berichten
  • 3437 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 juni 2004 - 13:57

Omdat we binnenkort een minicursus over relativiteitstheorie gaan doen, wil ik hier alvast een voorschot nemen op alle theorieen die straks vast weer gaan komen waaruit blijken zal dat relativiteitstheorie niet werkt of niet klopt of zo... :shock:

Vele fysici hebben allerlei experimenten gedaan om te controleren of relativiteitstheorie klopt of niet. Tot nu toe zijn er nog geen afwijkingen van de theorie gevonden. Als jij denkt dat je die wel ziet, of denkt dat je de interne fouten in relativiteitstheorie (als enige) goed begrijpt, lees dan eerst deze links:

http://www.weburbia....xperiments.html

http://math.ucr.edu/...xperiments.html

http://relativity.li...les/lrr-2001-4/

http://math.ucr.edu/...lWWW/wrong.html

http://www-astronomy.../Unit5/gps.html


Uiteraard zou ik nog veel meer links kunnen geven, maar dit is wel een mooi begin. Ik denk dat het nuttig is als mensen die 'niet geloven in relativiteitstheorie', deze links eens goed bestudeerden. En als jij een betere theorie hebt dan relativiteitstheorie, dan moet je dus wel al deze experimentele resultaten kunnen verklaren met jouw theorie!Ook nog een nuttige link voor alle Einstein-in-spe's (hoe hoger je scoort, des te minder kans op erkenning):

http://math.ucr.edu/...z/crackpot.html

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures