Springen naar inhoud

Enquete e-government (afstudeerscriptie)


  • Log in om te kunnen reageren

#1

thesis

    thesis


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 07 maart 2006 - 12:18

Beste wetenschapsforumlezer,

Momenteel voer ik in het kader van mijn afstudeerscriptie een wetenschappelijk kwantitatief onderzoek naar de verwachtingen van de burger ten aanzien van de elektronische dienstverlening (e-government) van de overheid.

Naar aanleiding van dit onderzoek, is het voor mij erg belangrijk om ook ùw mening over dit onderwerp te krijgen. Ik heb daarvoor een vragenlijst opgesteld, die u kan terugvinden op http://www.studenten...qid=9728&ln=ned

Waarom zou u dit doen? Ten eerste: u doet er mij een enorm plezier mee en helpt mij aan nuttige gegevens. Bovendien werkt u mee aan een onderzoek waarvan de resultaten zullen meehelpen aan het uitbouwen van een betere dienstverlening van de overheid. Daarnaast is het ook een van de weinige kansen om uw mening te geven over de diensten van de overheid.

Het invullen van deze enquête neemt slechts een vijftal minuutjes in beslag, maar u doet er mij een groot plezier mee. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben: deze zijn steeds welkom op Moderator (Mrtn): emailadressen zijn niet toegstaan.

Bovendien kan het volledig anoniem en bent u niet verplicht een naam of e-mail adres op te geven.

Ga naar http://www.studenten...qid=9728&ln=ned

Alvast bedankt,

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures