Cardioloog zonder diploma kon zijn gang gaan.

Moderator: ArcherBarry

Reageer
Berichten: 1

Cardioloog zonder diploma kon zijn gang gaan.

Een onbekend aantal hartpatienten van de Isala Klinieken in Zwolle is behandeld door een cardioloog in opleiding zonder diploma.

De man heeft drie jaar voor het ziekenhuis gewerkt, en liep tegen de lamp toen hij stage ging lopen bij een ander ziekenhuis. Volgens de Isala Klinieken zijn er geen klachten of missers bekend, en stond de man onder supervisie van een echte cardioloog. Volgens het ziekenhuis had de man wel al zijn examens afgelegd, maar had hij zijn scriptie nog niet af. Door smoezen te verzinnen ontliep hij telkens vragen over zijn scriptie. De Isala klinieken hebben het toezicht verscherpt om herhaling te voorkomen.

Bron: RTV Oost

------------------

Persoonlijk vindt ik dit slordig van de Isala Klinieken, ervan uitgaand dat ze hier zelf niet van op de hoogte waren.

Het 'andere' ziekenhuis in Deventer was dus zorgvuldiger in het controleren van nieuw personeel/stagiaires.

Wat is hierin jullie mening?

Gebruikersavatar
Berichten: 3.151

Re: Cardioloog zonder diploma kon zijn gang gaan.

Tjah, slordig is het zeker, alles moet gewoon behaald zijn, en dat moet bewezen worden op het moment dat je wordt aangenomen/solliciteert. Maar die man wilde blijkbaar graag zijn beroep uitoefenen, maar was te lui voor een scriptie. Als er geen klachten zijn geweest, mag die man van mij alsnog z'n scriptie schrijven en gediplomeerd aan de slag gaan. De man is kennelijk geen kluns.
Appareo decet nihil munditia?

Reageer