aardappelzetmeel
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
aardappelzetmeel
Wij maken bodems voor pizza's en gebruiken daar aardappelzetmeel voor.
Volgens berichten zou dit het vocht dat zich in de bodem zit vasthouden en zal de bodem niet uitdrogen. Nu blijkt dat de bodem wel degelijk uitdroogd hoe is dit te verklaren ????
Volgens berichten zou dit het vocht dat zich in de bodem zit vasthouden en zal de bodem niet uitdrogen. Nu blijkt dat de bodem wel degelijk uitdroogd hoe is dit te verklaren ????
- Berichten: 1.072
Re: aardappelzetmeel
Tuurlijk zal het in de oven wat uitdrogen. Maar ik denk dat als je aardappelzetmeel gebruikt de bodem niet kurkdroog wordt zoals normale bloem.
- Berichten: 8.557
Re: aardappelzetmeel
zorg ervoor dat je als de pizza in de oven staat je deze regelmatig nat maakt. (duh)
"Meep meep meep." Beaker
Re: aardappelzetmeel
aardappelzetmeel gaat water binden wanneer het verstijselt(boven 60-65 Celsius), echter wanneer je het dan verwarmt zal het het water weer ''loslaten'' Met alleen zetmeel(ongemodificeerd) maak je geen ''matrix'' die het water zal vasthouden. Daar zijn andere produkten voor beschikbaar. Ik dacht dat probleem altijd een zachte natte bodem was?