Springen naar inhoud

Vrije-energie motor binnenkort op de markt


 • Log in om te kunnen reageren

#1

berma

  berma


 • 0 - 25 berichten
 • 6 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 20 augustus 2004 - 12:54

Misschien heb je hier iets aan.

Vrije-energie motor binnenkort op de markt

Date: 03-07-2004

Een Duits bedrijf gaat een motor op de markt brengen die louter op permanente magneten werkt, en geen externe energiebron nodig heeft. De motor heeft volgens het bedrijf ook geen externe energie nodig om op te starten. De vrije-energie motor gaat op grote schaal geproduceerd worden op de Europese, Russische en Australische markt. Dit meldt Pure Energy Systems News.Het Zuid-Afrikaanse Perendev Power Developments Ltd. heeft middels een uitvinding van Michael J. Brady de vrije-energie motor ontwikkeld. De motor werkt door magnetische omleiding en afscherming van het magnetisch veld van schuinstaande permanente magneten op een wiel. De motor werkt door het principe dat twee gelijke polen van permanente magneten elkaar afstoten. Door middel van omringende permanente magneten aan de binnenkant van twee halve ringen, stoten de magneten van de halve ringen de magneten op het wiel af, en door de schuinstaande positie van de magneten op het wiel, gaat het wiel draaien. De snelheidsbegrenzing zorgt er voor dat de motor niet beschadigt.Bij testen van de motor bleek er na twee maanden nog geen vermindering in de kracht van de magneten te zijn opgetreden. Het apparaat, aangesloten op een dynamo genereert 60 kiloWatt aan elektriciteit, genoeg om een huis te van stroom te voorzien. Met het huidig ontwerp zou zelfs een apparaat van 4 MegaWatt bouwbaar zijn, aldus het bedrijf.Een Duits bedrijf, dat haar naam nog niet bekend heeft gemaakt, heeft de licenties voor het fabriceren en het op de markt brengen van het apparaat in Europa, met uitzondering van Groot Brittannië, en voor Rusland en Australië in handen. De eerste units zullen 8500 euro kosten, maar dit kan goedkoper worden naarmate er meer geproduceerd worden.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Elmo

  Elmo


 • >1k berichten
 • 3437 berichten
 • VIP

Geplaatst op 20 augustus 2004 - 14:12

en geen externe energiebron nodig heeft.

Dan is het een perpetuum-mobile, en die bestaan niet.

Je had ook wel even de bronvermelding erbij kunnen zetten. Dan hadden we gezien dat dit van zo'n UFO&cropcircle site komt en meteen het persbericht op waarde(loosheid) kunnen schatten... :shock:


Verder heeft dit niet echt met afscherming van magneten te maken, dus ik splits dit maar even af naar een nieuwe thread. :?:
Never underestimate the predictability of stupidity...

#3

Paul Siemons

  Paul Siemons


 • >100 berichten
 • 193 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 augustus 2004 - 19:39

Hallo,

Hier nog zo eentje;


http://www.japan.com...ology/index.php


Mvg,

Paul

#4

WiZ

  WiZ


 • 0 - 25 berichten
 • 22 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 22 augustus 2004 - 00:46

Is dit nu waar of niet? de bovenstaande link lijkt betrouwbaar!?!

#5

Rogier

  Rogier


 • >5k berichten
 • 5679 berichten
 • VIP

Geplaatst op 22 augustus 2004 - 09:42

Ik weet weinig van magneten, maar heeft het misschien heel veel energie gekost om die magneten te maken (als in: meer dan ze zullen opleveren), en raken ze na verloop van tijd uitgewerkt?
In theory, there's no difference between theory and practice. In practice, there is.

#6

Paul Siemons

  Paul Siemons


 • >100 berichten
 • 193 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 augustus 2004 - 09:59

Hallo,

De "Koude Kernfusie" van Fleischman en Pons werd ook zo geloofwaardig overgebracht.

Het gaat allemaal over hetzelfde : ongelofelijk spectaculaire verminderingen in verbruik ,ja zelfs energie leverend!!

Waar zitten de "tussenoplossingen"?
Bijvoorbeeld: waar hoor je over automotoren die maar de helft verbruiken, verwarmingsketels die je een pak geld besparen op je stookkosten, enz.

Laat ik het zo stellen: moest er maar iets van aan zijn dan zou men toch geen tijd verliezen om deze toestellen op de markt te brengen!


Mvg,

Paul

#7

Gamer

  Gamer


 • >250 berichten
 • 381 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 augustus 2004 - 11:39

Ook leuk:

Auto op lucht:

Op de site devolpment international is het al mogelijk om 6 modellen lucht auto's te bestellen,al vanaf 7000 euro.De auto's zijn bedoeld voor de stad,want met een volle tank(100 liter),kan deze auto maar 200 km rijden.De lucht staat onder een druk van 300 bar,genoeg om de zuigerstangen aan te drijven.Bovendien wordt ook een deel van de energie die vrijkomt bij het remmen gebruikt om de auto te laten rijden.

Bron: quest september 2004

#8

Boaz

  Boaz


 • >250 berichten
 • 717 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 augustus 2004 - 17:41

Motor draait op magneetjes, als het waar is krijgen we het snel te horen. Het lijkt me een sterk verhaal. Maar goed, tot die tijd is er wel een alternatief; de EZEE...

http://www.enginion....gen/Start_2.htm

Dit appraat is ondertussen in produktie en te koop. Het maakt gebruik van een poreuse steen waarin brandstof met zuurstof (lucht) reageert en dus 'verbrandt' zonder open vlam. Hierbij is de vuiluitstoot zeer laag en de efficientie vrij hoog. De vrijgekomen warmte wordt gebruikt om water om te zetten in stoom die vervolgens een wankelmotor aandrijft die op zijn beurt weer een generator aandrijft. Het systeem heeft schijnbaar een zeer hoog rendement, mede dankzij de wankel'motor'. Dit type motor, wat doorgaans veel problemen met wrijving en slijtage geeft, is bijuitstek geschikt doordat een stoom film voor een goede smering zorgt. Het restant warmte wordt gebruikt voor bijvoorbeeld verwarming.

#9

Steabert

  Steabert


 • >250 berichten
 • 255 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 oktober 2004 - 10:25

Is dit nu waar of niet? de bovenstaande link lijkt betrouwbaar!?!


<<Minato assures us that he hasn't transcended the laws of physics. The force supplying the unexplained extra power out is generated by the magnetic strength of the permanent magnets embedded in the rotor. "I'm simply harnessing one of the four fundamental forces of nature," he says.>>

en

<<However, fate dealt the investors and Minato's business a serious blow when the World Trade Center was attacked in New York. The Saudis retreated, and Minato's plans fell back to square one. >>

hihihi en hahaha :shock:

die oplichterij is zo oud als de ontdekking van de magneet ;)

<<Minato was once CLOSE to making a deal with Enron>>

inderdaad, de drijfveer van die oplichters zijn onwetende investeerders die geld ruiken en geen fluit van fysica kennen.
blijkbaar was er dan toch geen deal met Enron, raar he :wink:

#10

Elmo

  Elmo


 • >1k berichten
 • 3437 berichten
 • VIP

Geplaatst op 18 oktober 2004 - 09:55

Dit kreeg ik van berma via e-mail opgestuurd:

Ik weet weinig van de betrouwbaarheid van div sites maar ik dacht als ik het hier plaats dan wordt het wel op zijn waarde geschat ook het huidige bericht is dus weer vals zie
http://www.fsf.nl/nf...menl.php?id=966
(frontier sciences fondation)

Vrije-energie motor wordt gedemonstreerd

Date: 03-10-2004

In juli berichtten wij dat een Duits bedrijf een vrije-energiemotor op de markt zou gaan brengen. Het bedrijf Perendev verwacht woensdag hun vier magnetische motoren af te hebben die ze daarna publiekelijk zullen demonstreren. De motoren bewerkstelligen iets wat wetenschappers onmogelijk achten - Het leveren van energie zonder dat er brandstof aan te pas komt. De motor werkt louter op de kracht van permanente magneten.

De levering van de benodigde magneten zou reeds vier weken geleden geweest moeten zijn, maar er is vertraging opgetreden omdat de magneten door de douane werden tegengehouden. Toen de magneten uiteindelijk geleverd werden, bleek het dat ze niet op de juiste manier gebouwd waren en moest er een nieuwe bestelling geplaatst worden. Deze arriveert maandag. Tevens zal er een rapport van de TÜV komen over de tests die in maart met de motor gedaan zijn. Ze zijn getest voor veiligheidszaken zoals het effect van de magnetische velden, wat er gebeurt als de generator overbelast raakt, en wat er gebeurt als de regulateur faalt.

De motor werkt door magnetische omleiding en afscherming van het magnetisch veld van schuinstaande permanente magneten op een wiel. Hij draait door het principe dat twee gelijke polen van permanente magneten elkaar afstoten. Door middel van omringende permanente magneten aan de binnenkant van twee halve ringen, stoten de magneten van de halve ringen de magneten op het wiel af, en door de schuinstaande positie van de magneten op het wiel, gaat het wiel draaien. De snelheidsbegrenzing zorgt er voor dat de motor niet beschadigt.

Een van de vragen die vaak gesteld wordt is of er verzwakking in Gauss, de sterkte van de magneten optreedt. Volgens Brady is er geen verzwakking opgetreden bij enige test die uitgevoerd is. De uitvinding is reeds bijna wereldwijd PTC gepatenteerd. De uitvinder Mike Brady heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in München, die 300 vierkante meter kantoorruimte heeft en een 300 vierkante meter onderzoeks en ontwikkelingslaboratorium heeft. Brady heeft ook een goedgekeurde maatschappij in Zwitserland gehad waar hij zich gevestigd had na verhuizing uit Johannesburg.Echter, voor dit soort berichten is het forum uitgevonden, en daarom reageer ik niet op dit soort e-mails, anders dan het op het forum te plaatsen.
Never underestimate the predictability of stupidity...

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures