Springen naar inhoud

Besnijdenis


 • Log in om te kunnen reageren

#1


 • Gast

Geplaatst op 05 september 2004 - 15:39

ik wilde vragen of jongens ook besneden worden omdat ze anders later een te groete penis krijgen, dit beweerd mijn vriend namelijk. zijn moeder heeft hem toen hij 4 was laten besnijden daarom.

graag serieuze reacties

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Knownothing

  Knownothing


 • >250 berichten
 • 742 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 september 2004 - 16:08

Ik denk dat je vriend je iets wijs maakt ofwel dat zijn moeder hem iets wijs gemaakt heeft. De omvang van de penis heeft niets te maken met besnijdenis
Zeg nooit: 'Ik kan me niet voorstellen dat dit-of-dat zich heeft kunnen ontwikkelen door natuurlijke selectie' en neem iemand die dat zegt nooit serieus. Keer op keer blijkt het een inleiding te zijn tot een intellectuele bananenschil-ervaring.(Dawkins)

#3

chablis

  chablis


 • >250 berichten
 • 420 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 06 september 2004 - 12:37

Ik ben het met knownothing eens en ls het al invloed zou hebben, zegt mijn boerenverstand dat hij minder in zijn groei zou worden geremd en ds juist eerder groter zou worden.
Besnijden wordt volgens mij om een paar redenen gedaan:

Hygine
Geloof
Te nauwe voorhuid

Grtz,

Ton
[/list]

#4


 • Gast

Geplaatst op 11 september 2004 - 19:54

ik wilde vragen of jongens ook besneden worden omdat ze anders later een te groete penis krijgen, dit beweerd mijn vriend namelijk. zijn moeder heeft hem toen hij4 was laten besnijden daarom.

graag serieuze reacties


ALS IK HET HIER VOOR HET ZEGGEN HAD, VERDWEEN DIE "MOEDER" VOOR DE REST VAN HAAR LEVEN IN EEN DONKERE CEL, WAAR ZE OP WATER EN BROOD MOET LEVEN, EN WORDT ZE CONSTANT GEFOLTERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geplaatste afbeeldingGeplaatste afbeeldingGeplaatste afbeeldingGeplaatste afbeeldingEEN JONGETJE VAN AMPER VIER JAAR, DAT NOG VAN NIETS AFWEET EN TOTAAL NIETS TE ZEGGEN HEEFT, VOOR DE REST VAN ZIJN LEVEN VERMINKEN!!!!!!!!!!!!!!!Geplaatste afbeeldingGeplaatste afbeeldingGeplaatste afbeelding HOE DURVEN ZE!!!!!!!!!!!!!!!!! EN DAT VINDEN ZE NORMAAL!!!!!!!!!!!! EN DAT IN EEN MAATSCHAPPIJ WAAR HET STRAFBAAR IS EEN KIND EEN DRAAI OM DE OREN TE VERKOPEN!!!!!!!!!!!!!!!! ALS HIJ DAT NU ZELF GEWILD HAD, WAS ER TOTAAL, MAAR DAN OOK TOTAAL GEEN PROBLEEM, MAAR ALS HIJ HET ZELF NIET WIL, DAN MOETEN ZE GODVERDE VAN ZIJN LICHAAM AFBLIJVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Geplaatste afbeeldingGeplaatste afbeeldingGeplaatste afbeeldingGeplaatste afbeelding
Edit Moderator (Suyver): Te veel "schreeuwen" leidt af. Je hebt hier laten zien dat je ook normaal kunt praten...

#5

Runen

  Runen


 • >25 berichten
 • 38 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 13 september 2004 - 17:09

Sowieso onzin dat je een kind laat besnijden omdattie anders een te grote penis zou krijgen HALLO DAS TOCH JUIST IN ZIJN VOORDEEL? dan kandie tenminste tegen zijn vrienden zeggen dattie groot geschapen is. Zielig hoor van die moeder. Het is net alsof ze een stuk van zijn ego er af heeft laten snijden. zeer triest...

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures