Springen naar inhoud

te veel denken


  • Log in om te kunnen reageren

#91

Saravisscher

    Saravisscher


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 15 april 2019 - 22:55

Hoi, ik wordt er gek van, ik weet miet wat ik moet doen. Ik denk te veel na, er zijn te veel gedachtes. Ik weet niet wat ik er verder aan moet doen. Ik ben nu 17 en ik ben al bijna 3 jaar zwaar depressief. Door de gedachtes wordt ik letterlijk gek. Ik denk na over dingen waar anderen nooit over nadenken. Ik verzin 1000 toekomstscenarios en denk na over verschillende dingen die zouden gebeuren. Ik heb moeite met hem t onderscheiden van gedachtes en realiteit. Ik voer hele gesprekken in mijn hoofd met mensen die ik amper in het echt spreek. Het voelt zo realistisch aan. Ik heb geen concentratie en alles moet volgens mijn uitgedachte plan lopen, anders krijg ik een woede aanval. Ik weet niet wat dit is en wat zou helpen, ik vraag me af of iemand anders hier ook last van heeft. De altijd aanwezige gedachtes die je gek maken ..


Ik heb dat ook. Vooral van het laatste dat je beschrijft heb ik last, namelijk dat je het gevoel hebt meer een toeschouwer of observator te zijn ipv echt volledig in hier en nu en in de realiteit te staan, door al dat denken.
Ik krijg ook vaak de opmerking dat ik teveel over de dingen denk of heb nagedacht...Het kan zijn dat je depersonalisatie hebt, heb ik ook gehad voor een jaar. Ik wil er niet gelijk eeen label op plakken maar altijd wel fijn om een idee te hebben. Bij depersonalisatie heb je dat je het gevoel hebt dat je een toeschouwer bent en in een soort bubbel zit. Alles is nep

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures