Springen naar inhoud

About Talking


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Darwinfreak

    Darwinfreak


  • >25 berichten
  • 69 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 oktober 2004 - 11:35

Enkele maanden geleden werd er hier als eens geadverteerd voor About Talking,en door die toen geplaatste advertentie ben ik zelf Talkiaan (naam voor de leden van AT,zoals de naam afgekort wordt) geworden. Een tijd later ben ik moderator geworden op AT,van een board. Het Fantasybaord. Nadien is er een flora/fauna board aangemaakt met mij als moderator,en nog een ervarener iemand om mij te assisteren (die persoon gaf ook het idee,niet ik). Hij vroeg me als kenner van de dieren .
Nou hebben we op at meer mensen nodig en ik zou ana jullie willen vragen of er onder jullie mensen zijn die van de natur houden en die op at zouden willen komen,niet alleen om het flora/fauna board levendig te houden maar ook om op de rest van het forum,dat over alles en nog wat gaat,te posten .
De url is http://8bit.be/phpbb...ex.php?id=Sanne.
I love zoology! De ware wetenschapper verliest nooit het vermogen zich te verbazen.Het is de essentie van zijn bestaan. Darwin,1809-1882
Wallace,1823-1913

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures