Springen naar inhoud

mbt: Juridische verbod op holocaustrevisie moet weg


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

CloudedHeaven

  CloudedHeaven


 • >100 berichten
 • 249 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 juli 2006 - 11:15

Er kon niet meer off topic gegaan worden, daarom heb ik m'n reactie verwijderd en hier neer gezet, maar wilde dit toch even geventileerd hebben.


Dit wil ik even isoleren:

In Rwanda onder toezicht van de VN gingen er 800.000 mensen binnen 1 maand dood. Waar was de VN en Amnesty?? Oh ik ben het vergeten. Er viel geen olie te halen en niks te plunderen. I don't see any democracy but I see hypocrisy.Ihsan vergeet gemakshalve even dat noch de VS, noch enige andere "democratie", noch de VN of Amnesty deze genocide hebben gepleegd. Had Rwanda effectieve wetgeving Ún een effectieve uitvoerende macht gehad op het gebied van genocides, dan was deze volkerenmoord misschien in de kiem gesmoord.........Plotseling dacht ik aan Irak, heeft vooral met de laatste zin te maken. Wanneer je dat zo stelt, dan lijkt het dat Ihsan met zijn quote een punt heeft. Immers, Irak heeft olie, had een dictator maar geen massa vernietigings wapens. ( terzijde: inlichtingen diensten vergissen zich niet wat dat betrefd, althans dat denk ik)

Ga ik de laatste zin van Jan nu toepassen op Irak, dan betekend dat toch dat ze helemaal geen reden hebben om in Irak te zijn. Tenzij, er is een ander object van intresse.

En het feit dat je niet verantwoordelijk kunt zijn dat iemand anders decimeert spreekt me ook niet echt aan, hoewel dit feitelijk juist is.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Elmo

  Elmo


 • >1k berichten
 • 3437 berichten
 • VIP

Geplaatst op 13 juli 2006 - 11:19

Dit hoort in ieder geval niet in het feedback forum.

-slotje-
Never underestimate the predictability of stupidity...

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures