Springen naar inhoud

Open Universiteit


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Knownothing

    Knownothing


  • >250 berichten
  • 742 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 oktober 2004 - 14:38

Hallo, een vraagje voornamelijk aan de Nederlanders gericht, al kun je ook in Vlaanderen aan de OU studeren. Heeft er iemand ervaring mee, positief en negatief? OU lijkt mij wel een degelijk niveau te halen, maar leer je op afstand evenveel als in een "echte" universiteit, waar je naar willekeur in de bibliotheken mag snuffellen en persoonlijke contacten hebt met geleerde proffen? Op 't eerste gezicht ziet het er nogal prijzig uit daar te studeren, maar dit is misschien naar Nederlandse normen niet zo? Ik vind het ook jammer dat hun wetenschappelijke richtingen nogal mager zijn: je moet het doen met informatica of milieuwetenschappen.

http://www.ou.nl

Ik weet dat je bijvoorbeeld aan de VUB ook avondonderwijs kan volgen, maar ook daar is het aantal richtingen beperkt, er zit niet één echte wetenschappelijke richting in. Weet er iemand waar je aan andere Vlaamse universiteiten avondonderwijs kan krijgen? In Antwerpen misschien? In Leuven kennen ze dat niet denk ik.

http://www.vub.ac.be...enstuderen.html
Zeg nooit: 'Ik kan me niet voorstellen dat dit-of-dat zich heeft kunnen ontwikkelen door natuurlijke selectie' en neem iemand die dat zegt nooit serieus. Keer op keer blijkt het een inleiding te zijn tot een intellectuele bananenschil-ervaring.(Dawkins)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures