Springen naar inhoud

Woordvoerder Multinationale machten Irak: ''Beschuldigingen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

voetbalnu

    voetbalnu


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 19 augustus 2006 - 02:29

Woordvoerder Multinationale machten Irak: ''Beschuldigingen tegen PMOI vals''
zaterdag, 22 juli 2006

22/07/2006 Jtwnetwork - Majoor Generaal Willian B. Caldwell, woordvoerder van de Multinationale machten in Irak keurde de beschuldigingen die door de Iraakse premier Nouri Al-Maleki werden gemaakt tegen de PMOI af. Al-Maleki beschuldigde de PMOI, die al 20 jaar gebaseerd is in Irak, ervan zich te mengen in interne politieke zaken in Irak.

Aan een persconferentie in Bagdad werd Generaal Caldwell gevraagd over de recente beschuldigingen van de premier van Irak Nouri Al-Maleki, die zei dat de Mojahedin-e Khalq organisatie invloed heeft in Irak en hen beschuldigde van militaire operaties. De verslaggever ging verder met zijn vragen en vroeg: ''heeft u verdere informatie over deze Iraanse oppositiegroep in Irak?''

Generaal Caldwell antwoorde: ''Zoals u weet zijn de PMOI leden in Ashraf onder veilige militaire faciliteiten dat de geallieerde strijdkrachten 24 uur per dag, elke dag van de week bewaken. Zij zijn onder ononderbroken bewaking en controle. Hun toekomstige status moet uiteindelijk vastgesteld worden, maar momenteel, hebben zij niets te maken met de zaken in Irak.

Rondom hun basis in Irak, worden zij ook beschermd door de geallieerde strijdkrachten en gecontroleerd. De PMOI leden kunnen niet zomaar hun basis verlaten, wanneer dat gebeurt worden zij geŽscorteerd door de geallieerde strijdkrachten.

© Jtwnetwork
" target="_blank">http://www.jtwnetwork.nl/index.php?option=...[/b]://http://www.jtwnetwork.nl/index.php?...blank">[/b]a>

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures