Springen naar inhoud

meerdere ruimte en tijdlijnen?


 • Log in om te kunnen reageren

#1

curix

  curix


 • >100 berichten
 • 214 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 oktober 2006 - 18:46

Wel volgens de informatie die ik heb vernomen, kan ik "onze" ruimte en tijd voorstellen als een oneindig lang en oneidig breed lint dat oneindig veel kronkelingen maakt ok?
en men kan van de ene kronkeling naar de andere verspringen met wormgaten.
Dus: als onze ruimte en tijd oneindig veel kronkelingen en dingesen maakt, dan kunnen er toch andere ruimtes en tijden zijn in "de leegte".
En als we wormgaten zouden kunnen maken, dan moet het in theory mogelijk zijn om met een soort van superwormgat dat toevallig op een andere ruimte en tijd te botsen.
Is dat waar?
Geld moet rollen,... Vooral naar mij.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ruben Kwast

  Ruben Kwast


 • >250 berichten
 • 824 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 oktober 2006 - 18:54

In theorie kan het inderdaad zo zijn dat ons 'ruimte-tijd-lint' niet de enige is. Het kan inderdaad zo zijn dat andere 'linten' dusdanig dichtbij komen dat je er met een wormhole naartoe kan gaan. Er is helaas geen bewijs dat dit echt mogelijk is. We zullen toch eerst een wormhole in ons eigen 'ruimte-tijd-lint' moeten maken. Dat is als ons lint kronkeld en niet gewoon rechtuit gaat. Als je nog eens wat meer wil lezen over wat er hier op het wsf al is gezegt over wormholes, moet je even de zoekfunctie gebruiken.
Everything that can go wrong, will eventually go wrong

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures