constitunionele exceem?

Moderator: ArcherBarry

Reageer
Berichten: 4

constitunionele exceem?

Wie heeft er een beetje meer dan gemiddeld kennis van constitunionele exceem? Ik ben in het verleden door een huidarts als drager van dit vervelende fenomeen gekenschetst en ik ben er niet erg blij mee.

Het kan redelijk in de hand worden gehouden met Triamcinolon creme, maar het is geen medicijn het is een lapmiddel.

De vorm die ik heb zie ik echter zelden bij andere mede-lijders, het is (soms) een perfecte rode cirkel, van binnen wit en van jeuk heb ik hoegenaamd geen last. Schilferen doet het daarentegen wel en het is bijna alleen aanwezig op mijn hoofd, met name in de behaarde gebieden. Hoe langer het haar hoe meer het schilfert en bij extreme warme omstandigheden gaat het wel jeuken. Hoewel ik zelf geen problemen heb met de vlekken en de schilfers, heb ik wel een probleem met de altijd aanwezige vermoeidheid.

Vitamines en alle extra's al meerder keren geprobeerd, maar nix aan resultaat.

Wie kan me helpen dit fenomeen eens aan te pakken en mij van de vermoeidheid afhelpen? Waar komt het vandaan, hoe kom ik er (misschien toch nog) van af.

Berichten: 64

Re: constitunionele exceem?

Ik ben geen specialist op dit gebied maar ik wil je even aanraden naar een goede homeopaat te gaan.

Een vriend van me heeft ook ooit een dergelijke eczeem gehad en hoewel de eczeem niet helemaal weg is heeft hij wel veel kunnen oplossen met homeopathie.

't Is maar een sugestie hé maar ik begrijp wel dat zo iets je op den duur dik de keel uit gaat hangen en dat je er graag van af wil.

Reageer