Springen naar inhoud

Middeleeuwse gevechtstechnieken?


 • Log in om te kunnen reageren

#1

curix

  curix


 • >100 berichten
 • 214 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 06 november 2006 - 21:28

Ik ben verzot op middeleeuwse gevechtstechnieken.
Ik wil ze kunnen beheersen (met al die klakskes in school).
Met middeleeuwse gevechtstechnieken bedoel ik niet de floret en de degen maar eerder zwaard, bijlen, dolken, boxbeugels en dergelijken.
Ik heb achter een "club"gezocht in belgië en ik heb niets gevonden, maar ik heb wel een hollandse school gevonden. maar die is wel heel erg ver, misschien zouden er daar in de vacantie activiteiten zijn? kweet niet.

Dus weet iemand zo'n club zijn in België (hou er rekening mee: ik woon rond het Kortrijkse en wil geen 50 kilometer fietsen.)

Ik zou het heel erg appreciëren als iemand mij helpt. Ik wist niet echt waar ik dat moetst vragen, maar omdat dit een wetenschapsforum is en ik in het WSF café een topic over tekenen vvond zei ik in mijn eigen: hier mot ik zijn.

bedankt
Geld moet rollen,... Vooral naar mij.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16761 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 06 november 2006 - 21:32

Misschien niet helemaal netjes, maar ik wil je nu graag verwijzen naar Sword Facts Benelux (ja, dat is mijn eigen site). Daar worden in het forum ook een aantal westerse vechtsportscholen besproken. Misschien heb je daar meer kans op succes dan bij een wetenschapsforum. [rr]
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures