Springen naar inhoud

collectief bewustZijn.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Kromme Geit

    Kromme Geit


  • >100 berichten
  • 141 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 11 december 2006 - 12:49

Ieder individu, land of cultuur heeft zijn eigen identiteit.
Daarbij hoort ook een bepaald zelfbeeld en zijn dogma's.

Echter het lijkt erop dat het wereldwijde collectieve bewustzijn eindelijk de 'wil tot waarheid' van ieder individu prevaleert boven wat politiek correct is:

Holocaust-conferentie in Iran geopend

De omstreden conferentie over de Holocaust is maandag in Iran geopend. De conferentie wordt waarschijnlijk een platform voor 'wetenschappers' die de moord op zes miljoen joden door de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog ontkennen.

Bij de opening verklaarde de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Manouchehr Mottaki dat de bijeenkomst niet is bedoeld om de Holocaust te ontkennen of te bevestigen, maar om ,,denkers die in Europa hun opinie niet mogen uiten een mogelijkheid tot expressie te geven''.


Duitsland boos over Holocaust-conferentie

De regering veroordeelt ,,alle pogingen in het verleden en de toekomst om mensen een podium te geven die de Holocaust relativeren of in twijfel trekken''.  

Volgens Teheran nemen 67 gasten uit dertig landen deel aan de conferentie. Meerdere Europese landen zouden ook hun opwachting maken, aldus de Iraanse plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken. ,,We zullen niet toelaten dat onze wetenschappelijke conferentie verwordt tot propaganda voor Hitler en het Derde Rijk'', zei Mohammadi.


Wat gaan ze dan doen?
Misschien het systeem 'Liegen om te Leven' tegen het licht houden?

Zelfs hier is geen open discussie mogelijk.

Hoe komt het toch dat 'waarheid delen' op energie verspilling lijkt en zoveel weerstand ontmoet?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures